Οι 55 πόντοι που σημείωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για λογαριασμό των Μιλγουόκι Μπακς στο παιχνίδι με τους Ουάσινγκτον Γουίζαρντς είναι ρεκόρ καριέρας, όπως αναφέρει και το ρεπορτάζ στο δελτίο ειδήσεων του MEGA, που ασχολήθηκε και με τις δύο ελληνικές ομάδες στο Basketball Champions League. 

Και με ασίστ και με κάρφωμα και με… κατεδάφιση της μπασκέτας. Τρεις φορές μπήκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο Top-10 του NBA μετά τη μυθική εμφάνισή του κόντρα στους Γουίζαρντς.

Οι Μπακς επικράτησαν 123-113 και ο «Greek Freak» διέλυσε για ακόμa μία φορά τα στατιστικά. Έκανε ρεκόρ καριέρας με 55 πόντους, μετρώντας για τρίτο συνεχόμενο ματς πάνω από 40 και το… μπουγέλο δεν άργησε να έρθει.

«Θέλω οι άλλοι να πιστεύουν ότι παιχνίδι μου είναι βαρετό. Αλλά εγώ δε βαριέμαι ποτέ. Οι σπουδαίοι παίκτες, οι καλύτεροι, δε βαριούνται ποτέ να βγουν εκεί έξω, δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό κάθε βράδυ, ανεξάρτητα από το ποιον έχουν απέναντί τους», είπε ο κορυφαίος αθλητής.

Στο BCL, το Περιστέρι ηττήθηκε από τη Ντιζόν στη Γαλλία με 89-80 και πρέπει πλέον να κάνει το 2/2 για να προκριθεί στους 16.

Το ίδιο ισχύει και για τον ΠΑΟΚ μετά την ήττα από τη Ρίτας στο Βίλνιους με 85 – 62. Στις 10 Ιανουαρίου το επόμενο παιχνίδι στο Περιστέρι, στις 11 θα παίξει ο «δικέφαλος» στην Πυλαία.