Οριστική διακοπή στον Ρέντη καθώς μπορεί μετά από 35-40 λεπτά ο Βάτσιος και οι υπόλοιποι διαιτητές να επέστρεψαν στο γήπεδο όμως οι ερυθρόλευκοι αποχώρησαν μετά από απαίτηση των οπαδών του!

Και όλα αυτά αφού ο Βάτσιος είχε φροντίσει να τινάξει το ματς στον αέρα μετά από την απίθανη απόφαση να αποβάλλει τον Κωστή στο 22ο λεπτό της αναμέτρησης του Ολυμπιακού Β΄ με την Κηφισιά! Μια αποβολή που «είδε» μόνο ο Βάτσιος σε μαρκάρισμα που δεν επισύρει την κόκκινη κάρτα!

Μια απόφαση που έρχεται να προστεθεί στις συνεχόμενες προκλητικές διαιτησίες κατά του Ολυμπιακού Β΄ από έναν διαιτητή που έχει παραδώσει τα… διαπιστευτήρια του εδώ και χρόνια στον χώρο της ελληνικής διαιτησίας.

Μια αποβολή βγαλμένη από τα… καλύτερα της «εξυγίανσης» που συνεχίζεται να «χτυπάει» τον Ολυμπιακό όπου τον βρίσκει με αποφάσεις προκλητικές. Και όλα αυτά λίγο καιρό μετά τα αίσχη της Καλλιθέας και μετά την παραδοχή ακόμη και από τον Μπένετ των όσων έκαναν οι διαιτητές σε εκείνο το ματς.

Το ματς του Ολυμπιακού Β΄ με την Κηφισιά είναι το δεύτερο που διακόπτεται οριστικά μετά από απαράδεκτες διαιτητικές αποφάσεις εις βάρος των ερυθρολεύκων. Αυτή την φορά ήταν η απαίτηση των οπαδών της ομάδας του Πειραιά να μην συνεχίσει στην φαρσοκωμωδία που στήθηκε ξανά με τον Βάτσιο να «καθαρίζει» το ματς με το έτσι θέλω.

Πηγή: to10.gr