Στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων βρέθηκαν ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυµπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, και άπαντες εκ του ποδοσφαιρικού τµήµατος, προκειµένου να βρεθούν για ακόµα µία φορά, 13η διαδοχική, κοντά στα παιδιά του σωµατείου «ΕΛΠΙ∆Α - Σύλλογος Φίλων Παιδιών µε καρκίνο». Ο κ. Μαρινάκης συνέχισε τη στήριξή του στο σωµατείο και ο Ολυµπιακός στέφθηκε «Πρωταθλητής για την ΕΛΠΙ∆Α 2023-2025» από την πρόεδρό του, κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, η οποία υποδέχθηκε τα µέλη της ΠΑΕ µαζί µε τον διοικητή των νοσοκοµείων Παίδων «Π. & Α. Κυριακού» και «Η Αγία Σοφία», κ. Μανώλη Παπασάββα.

marinakis_2

marinakis_5

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυµπιακού παρέδωσαν δώρα στα παιδιά
και ο πρόεδρος της ΠΑΕ έδωσε στην κυρία Βαρδινογιάννη επιταγή για τη στήριξη της Ογκολογικής Μονάδας. Παρών στην ετήσια επίσκεψη ήταν και ο δήµαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, ο οποίος δεσµεύτηκε να τιµήσει την κυρία Βαρδινογιάννη µε εκδήλωση στο ∆ηµοτικό Θέατρο Πειραιά. Επιπροσθέτως, ο κ. Μαρινάκης και η κυρία Βαρδινογιάννη, η οποία τίµησε για τη στήριξή τους στην Ογκολογική Μονάδα τόσο τον κ. Μώραλη όσο και τον προπονητή του ποδοσφαιρικού Ολυµπιακού, κ. Μίτσελ, τοποθέτησαν στον «Τοίχο των Αστεριών της ΕΛΠΙ∆ΑΣ» τα Αστέρια της ΠΑΕ Ολυµπιακός και του Πρωταθλητή για την «ΕΛΠΙ∆Α».

marinakis_1

marinaksi_4

Η κ. Βαρδινογιάννη µίλησε για τη νίκη του Ολυµπιακού και του σωµατείου της µέσα από τη φιλία των δύο πλευρών: «Ως ελάχιστη αναγνώριση της τεράστιας προσφοράς σας στον αγώνα κατά του παιδικού καρκίνου, ο σύλλογός µας έχει την τιµή να ανακηρύξει τον Ολυµπιακό “Πρωταθλητή για την ΕΛΠΙ∆Α 2023-2025”, ανανεώνοντας αυτόν τον “τίτλο αγάπης κοντά στα παιδιά”, που επάξια κατέχετε τα τελευταία χρόνια, συµβάλλοντας στον αγώνα τους για ζωή. Σε έναν αγώνα δύσκολο, στον οποίο όµως δεν θέλουµε καµία ήττα, καµία ισοπαλία, αλλά µόνο νίκες! Οπως άλλωστε θέλει και ο Ολυµπιακός! Ενας ιστορικός αθλητικός σύλλογος, µε περισσότερα από 90 χρόνια διακρίσεων σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Η προσφορά του στον ελληνικό αθλητισµό είναι τεράστια, όπως και η κοινωνική του προσφορά στην Ελλάδα. Θα ήθελα να εκφράσω ένα µεγάλο ευχαριστώ στον κύριο Ευάγγελο Μαρινάκη, επίτιµο µέλος του συλλόγου µας! Είναι για εµάς ανεκτίµητος σύµµαχος και µε τη στήριξή του στέλνει ένα δυνατό µήνυµα κοινωνικής αλληλεγγύης».

Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη: Η προσφορά του στον ελληνικό αθλητισμό είναι τεράστια, όπως και η κοινωνική του προσφορά στην Ελλάδα. Θα ήθελα να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κύριο Ευάγγελο Μαρινάκη


Από τη µεριά του, ο κ. Μαρινάκης τόνισε ότι ο ίδιος και ο Ολυµπιακός θα είναι πάντα δίπλα στο σωµατείο: «Από το 2011, σήµερα είναι η 13η φορά που ερχόµαστε. Είναι µια παράδοση για την οποία είµαστε υπερήφανοι. Ο Ολυµπιακός τα περισσότερα χρόνια είναι πρωταθλητής, έχει νοοτροπία πρωταθλητή και τα παιδιά εδώ µέσα, αλλά και εσείς οι ίδιοι, αυτό που κάνετε είναι πρωταθλητισµός στις ζωές ανθρώπων, στις ζωές νέων παιδιών. Θέλουµε να σας ευχαριστήσουµε γι’ αυτό και να ξέρετε ότι θα είµαστε κοντά σας σε όλη αυτή την προσπάθεια για τα χρόνια που έρχονται. Εµείς αυτό που µπορούµε να κάνουµε είναι να στηρίξουµε αυτό το εγχείρηµα µε όλες µας τις δυνάµεις και οι αθλητές µας είναι εδώ να δώσουν κουράγιο σε αυτά τα παιδιά. Να ξέρετε ότι θα είµαστε πάντα δίπλα σας σε αυτό που κάνετε. Εγώ θα ήθελα να ευχηθώ να έχουµε µια καλή χρονιά, να έχουµε υγεία, έχουµε δει πάρα πολλά πράγµατα τον τελευταίο καιρό µε την πανδηµία. Είδαµε και αυτό που έγινε, το τραγικό, στην Τουρκία, χθες. Και εκεί θα θέλαµε να συµπαρασταθούµε όσο µπορούµε, είναι τραγικό. Να είµαστε όλοι µαζί ενωµένοι και για άλλη µία φορά εύχοµαι υγεία σε όλους και σε εσάς, κυρία Βαρδινογιάννη, να συνεχίσετε µε την ίδια δύναµη σε αυτό το λειτούργηµα που κάνετε, να είστε πάντα καλά».

Βαγγέλης Μαρινάκης: Από το 2011, σήμερα είναι η 13η φορά που ερχόμαστε. Είναι μια παράδοση για την οποία είμαστε υπερήφανοι. Τα παιδιά εδώ μέσα, αλλά και εσείς οι ίδιοι, αυτό που κάνετε είναι πρωταθλητισμός