Ο Ολυμπιακός πέτυχε μια άνετη νίκη το βράδυ της Δευτέρας επί του Παναιτωλικού κι ένα από τα «κεντρικά» πρόσωπα της επικράτησης των ερυθρόλευκων με το εντυπωσιακό 6-1, ήταν αναμφίβολα ο Σέρτζι Κανός.

Ο Ισπανός εξτρέμ των πρωταθλητών πέτυχε γκολ, κέρδισε πέναλτι και βοήθησε σημαντικά την ομάδα του, γεγονός που ικανοποίησε ιδιαίτερα τον Μίτσελ.

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται το μεσημέρι της Κυριακής εκτός έδρας με την Λαμία και οι ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Μίτσελ σχεδιάζει την χρησιμοποίηση του Κανός στην αρχική εντεκάδα του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με την Λαμία.

Ο τεχνικός των πειραιωτών έμεινε, όπως προαναφέραμε, απόλυτα ικανοποιημένος από τον εικόνα του Κανός στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και θα δώσει θέση βασικού στον συμπατριώτη του.

Όπως όλα δείχνουν, ο Κανός θα είναι ο ένας εξτρέμ του Ολυμπιακού το μεσημέρι της Κυριακής, ενώ στο άλλο άκρο της επίθεσης φαβορί είναι αυτή τη στιγμή ο Γκάρι Ροντρίγκες. Πολλά όμως θα ξεκαθαρίσουν μετά την αυριανή προπόνηση της ομάδας του λιμανιού στο Ρέντη, καθώς ο Μίτσελ αναμένεται ν’ ανοίξει τα χαρτιά του για την εντεκάδα το πρωί της Πέμπτης.

Είναι πάντως πολύ σημαντικό να τονίσουμε ότι ο Μίτσελ θέλει να επιβραβεύσει τον Κανός για την προσπάθεια που έκανε, ειδικά σε μια δύσκολη γι’ αυτόν περίοδο, καθώς ο Ισπανός εξτρέμ έχασε πριν λίγες μέρες την μητέρα του.

Σε ότι αφορά τις υπόλοιπες θέσεις της εντεκάδας έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε ποιος θα παίξει δίπλα στον Σωκράτη Παπασταθόπουλο. Αν δηλαδή ο Μίτσελ θα επαναφέρει στο αρχικό σχήμα τον Ανδρέα Ντόι ή αν θα προτιμήσει τον Μπα. Κανείς πάντως δεν πρέπει ν’ αποκλείσει και το ενδεχόμενο έκπληξης, με παρουσία του Πάπε Σισέ δίπλα στον Παπασταθόπουλο αλλά αυτό θα ξεκαθαρίσει μετά την αυριανή προπόνηση.

Σε ότι έχει να κάνει με τον Μπιέλ, ο προπονητής του Ολυμπιακού θα περιμένει την προπόνηση της Πέμπτης, για να δει σε τι κατάσταση είναι ο παίκτης. Ο Μπιέλ έκανε ατομικό πρόγραμμα την Τετάρτη και θα δοκιμάσει να προπονηθεί με την ομάδα στην αυριανή προπόνηση. Αν τα καταφέρει τότε θα τεθεί στη διάθεση του Μίτσελ για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Λαμία.

Σε ότι έχει να κάνει με τα δύο άκρα της άμυνας θα πρέπει να θεωρείται σίγουρη η παρουσία Ροντινέι και Ραμόν, ενώ θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι ο Εμβιλά είναι τιμωρημένος και δεν θα παίξει.

Πηγή:to10.gr