Tο θέατρο «Lola Membrives» στο Μπουένος Άιρες είχε κυκλοφορήσει η φήμη ότι ο Λιονέλ Μέσι θα επισκεφτεί το βράδυ του Σαββάτου, για να δει την παράσταση "Τούτσι" που στο παρελθόν είχαμε δει στον κινηματογράφο με πρωταγωνιστή τον Ντάστιν Χόφμαν.

Ο πρωταγωνιστής της παράστασης είναι ο Νίκολας Βάσκεθ ο οποίος είναι φίλος του Μέσι. Τα σενάρια για παρουσία του Λιονέλ Μέσι στο θέατρο ενίσχυσε το γεγονός ότι το προηγούμενο βράδυ μαζί με την Αντονέλα Ροκούζο είχε πάει στο μπαρ της πρωταγωνίστριας του έργου, Τζουλιέρτα Κάλβο, για να διασκεδάσει.

Έτσι από νωρίς το απόγευμα χιλιάδες κόσμου από την πρωτεύουσα και από τα περίχωρα έφτασε έξω από το θέατρο και διέκοψε την κυκλοφορία περιμένοντας να δει από κοντά τον Λιονέλ Μέσι.

Μετά την πρώτη παράσταση όσοι ήταν μέσα στο θέατρο αρνήθηκαν να βγουν αφού περίμεναν ότι ο Μέσι θα εμφανιστεί για να δει την δεύτερη.

Από την άλλη ο κόσμος έξω από το θέατρο πίεζε για να περάσει μέσα! Για να αποφύγουν τα χειρότερα οι υπεύθυνοι οι θεάτρου έγραψαν στο μάτριξ του θεάτρου που είναι πάνω από την είσοδο: «Ο Μέσι δεν είναι στο θέατρο». Αυτό ακούστηκε και από τα μεγάφωνα προκειμένου να διαλυθεί ο κόσμος.