Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ ονειρεύεται να έχει στην Ίντερ Μαϊάμι, της οποίας τελεί ισχυρός άνδρας, έναν από τους δύο κορυφαίους ποδοσφαιρικούς σταρ στον πλανήτη. Στη Σαουδική Αραβία θα είναι κάτι σαν το... ουρί του παραδείσου να παίζουν ο Λιονέλ Μέσι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο ταυτοχρόνως στο πρωτάθλημα της χώρας. Η Μπαρτσελόνα τον θέλει πίσω, κάτι που την καθιστά σχεδόν επαίτη. Και η Παρί Σεν Ζερμέν φέρεται να του έχει κάνει πρόταση με απολαβές μειωμένες κατά 75%. 

Ο Μέσι, αξίζει να υπενθυμιστεί, παίρνει 35 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο και όταν μπήκε στις συζητήσεις με τους ιθύνοντες της Παρί, στόχος ήταν να πλησιάσει τις ετήσιες απολαβές του Κιλιάν Εμπαπέ, που φέρονται στα 63 εκατομμύρια ευρώ ετησίως. 

Στα δημοσιεύματα της έγκριτης «L' Equipe» και του RMC Sport, η απάντηση έρχεται από την εφημερίδα «Le Parisien», διά των εκπροσώπων του Μέσι: «Είναι περίεργο να κυκλοφορούν ειδήσεις για τον σύλλογο που θέλει να μειώσει τον μισθό του Λέο ή δεν θέλει να επεκτείνει το συμβόλαιό του. Δεν θέλουμε να παίξουμε αυτό το μικρό παιχνίδι. Αυτού του είδους οι ψεύτικες ειδήσεις δεν κάνουν καλό στον Λέο ούτε στη σχέση του με τον σύλλογο.

Ίσως, όμως, ακριβώς αυτό θέλουν κάποιοι. Δεν θα κάνουμε δημόσια δήλωση, αλλά όχι μόνο είναι ξεκάθαρο ότι ο Λέο και ο σύλλογος διαπραγματεύονται, αλλά πως ο σύλλογος θέλει να παραμείνει ο Λέο, όπως είπε πρόσφατα ο προπονητής (σημ. Κριστόφ Γκαλτιέ).

Είναι λοιπόν παράξενο να βλέπεις κάποιον να αποκαλύπτει κάτι άλλο στον Τύπο. Τι συμφέρον έχουν να λένε ψέματα; Θα ήταν καλό να ρωτήσετε αυτούς που το κάνουν».