Ο Μπόρις Κλέιμαν συνελήφθη τα ξημερώματα της Μεγάλης Τρίτης 11/04, ύστερα από καταγγελία για βιασμό ανήλικης μαθήτριας από το Βέλγιο, σε μπαρ στο Κολωνάκι.

Σε βάρος του -πρώην πλέον- τερματοφύλακα του Βόλου, ασκήθηκε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, με τον ίδιο να αρνείται τις κατηγορίες.

Ο Μπόρις Κλέιμαν προχώρησε σε ασελγείς πράξεις στην ανήλικη μαθήτρια, η οποία είναι από το Βέλγιο και ταξίδεψε στην Ελλάδα στο πλαίσιο σχολικής εκδρομής.

Στον ποδοσφαιριστή ασκήθηκε από τον Εισαγγελέα ποινική δίωξη για βιασμό, για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανηλίκου και προμήθεια - κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ιδίαν χρήση.


Καρέ – καρέ όσα έγιναν στο μπαρ στο Κολωνάκι

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μπόρις Κλέιμαν βρισκόταν σε μαγαζί στο Κολωνάκι, όπου περίπου στις 2 τα ξημερώματα της Μεγάλης Τρίτης, προχώρησε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της ανήλικης μαθήτριας από το Βέλγιο, η οποία καθόταν σε κοντινό τραπέζι.

Όταν αντιλήφθηκαν το περιστατικό οκτώ συμμαθητές του κοριτσιού, οι οποίοι βρίσκονταν στο μπαρ, επιτέθηκαν στον πρώην τερματοφύλακα του Βόλου, με αποτέλεσμα να προσαχθούν στο Αστυνομικό Τμήμα Συντάγματος από αστυνομικούς που περνούσαν από το σημείο και ενημερώθηκαν για όσα συνέβαιναν.

Παράλληλα, προσήγαγαν και τον Μπόρις Κλέιμαν, τον οποίο το θύμα αναγνώρισε και έτσι οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του.

Στην αριστερή τσέπη του ποδοσφαιριστή βρέθηκε και κατασχέθηκε χάρτινη συσκευασία με ναρκωτικά (σ.σ. πιθανώς ηρωίνη) συνολικού μεικτού βάρους 1,5 γραμμαρίων.

Πάνω σε έναν από τους προσαχθέντες συμμαθητές της ανήλικης, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι 15 εκατοστών και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του N.2168/1993 “Περί Όπλων”. Ο ανήλικος αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή του Εισαγγελέα ανηλίκων.


Ο Κλέιμαν αρνείται τις κατηγορίες

Ο ποδοσφαιριστής όχι μόνο αρνείται τα πάντα, αλλά υποστηρίζει ότι η ανήλικη μαθήτρια ήταν αυτή που τον προσέγγισε ερωτικά.


Η ΠΑΕ Βόλος «τελείωσε» τον Κλέιμαν

Ύστερα από όσα έγιναν γνωστά για τον Μπόρις Κλέιμαν, η ΠΑΕ Βόλος, με απόφαση του Αχιλλέα Μπέου, «τελείωσε» τον Ισραηλινό τερματοφύλακα αλλά και τον συμπαίκτη του Ροντρίγκο Εσκοβάλ που βρισκόταν μαζί στο μαγαζί.


Η ανακοίνωση αναλυτικά

«Με απόφαση του προέδρου της ΠΑΕ Βόλος κ. Αχιλλέα Μπέου, έχουν τεθεί εκτός ομάδας οι Μπόρις Κλέιμαν και Ροντρίγκο Εσκοβάλ και έχει ξεκινήσει η διαδικασία για διακοπή των συμβολαίων τους. Ηδη έχουν ενημερωθεί οι μάνατζερ τους».


Αχιλλέας Μπέος: «Είμαι αμείλικτος, η δικαιοσύνη να πάρει την αυστηρότερη ποινή»

Ο πρόεδρος του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, τοποθετήθηκε για την ποινική δίωξη σε βάρος του πρώην πλέον τερματοφύλακα της ομάδας, Μπόρις Κλέιμαν, τονίζοντας ότι είναι αμείλικτος με τέτοια θέματα, ενώ παράλληλα ζήτησε από την ελληνική δικαιοσύνη να του επιβάλλει την αυστηρότερη ποινή.

«Όταν με πληροφορήσανε, σάστισα για ένα λεπτό δεν ήξερα τι να πω. Είναι πατέρας τριών χαριτωμένων παιδιών και παντρεμένος και για αυτό το κομμάτι βγήκα ακόμη περισσότερο εκτός εαυτού.

Το περιστατικό με την κατοχή ουσιών, περνάει σε δεύτερη μοίρα μπροστά στην πράξη που έκανε σε ένα κοριτσάκι 15-16 ετών που ήταν σε σχολική εκδρομή. Είναι λυπηρό. Δεν μπορεί να το συλλάβει ο νους μου. Έχει παιδιά, πώς μπορεί να κακοποιήσει ένα μικρό κορίτσι; Σε αυτά τα θέματα δεν δέχομαι την παραμικρή συζήτηση και τέθηκαν μαζί με τον Εσκοβάλ εκτός ομάδας, ο οποίος ήταν στην παρέα του. Είναι ακατανόητο.

Ο Κλέιμαν πήρε τηλέφωνο τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας και ζήτησε δικηγόρο και του είπα όχι δικηγόρο, να φάει και 2-3 χρονια παραπάνω από μένα…. Είμαι αμείλικτος σε τέτοια θέματα. Έμαθα ότι έγινε και συμπλοκή με την παρέα της κοπελίτσας και κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα και θα ακολουθεί η διαδικασία που προβλέπει ο νόμος.

Η δικαιοσύνη να πάρει την αυστηρότερη ποινή γιατί είναι και ίνδαλμα για μικρά παιδιά», είπε χαρακτηριστικά.

Για τον Εσκοβάλ, σημείωσε: «Από τη στιγμή που ήταν παρέα θα μπορούσε να το αποτρέψει. Πίνετε μαζί και δεν μπορείς να τον σταματήσεις; Για μένα συμμετέχεις. Δεν θέλω τέτοιους παίκτες στην ομάδα, αλλά ούτε τέτοιους ανθρώπους στην πόλη. Μπράβο στο κορίτσι που κατήγγειλε το περιστατικό. Η παρέα του κοριτσιού τον περίμενε έξω από το μαγαζί και έπεσε πολύ ξύλο».