Η Μπάγερν Μονάχου υπέστη ακόμη ένα κάζο στην έδρα της Μάιντς, με τους Βαυαρούς να υποχωρούν έτσι στην δεύτερη θέση της Bundesliga.

Μετά το τελικό σφύριγμα ο εκτελεστικός διευθυντής και θρύλος της Μπάγερν Μονάχου, Όλιβερ Καν εξαπέλυσε τα «βέλη» του προς τους παίκτες αναφέροντας τα εξής:

«Παίξαμε ένα καταστροφικό δεύτερο ημίχρονο. Ποια ομάδα θέλει πραγματικά να γίνει πρωταθλήτρια Γερμανίας; Θα είναι πολύ δύσκολο να γίνεις πρωταθλητής με τέτοια εμφάνιση. Υπάρχουν 11 άντρες στο γήπεδο που πρέπει απλώς να κουνήσουν τον κώλο τους για τους στόχους του συλλόγου. Αυτό που έφερε η ομάδα στο γήπεδο δεν αρκεί για την κατάκτηση του τίτλου. Κάποια στιγμή όλοι πρέπει να κοιτάξουν στον καθρέφτη για να δουν, εάν αυτό αρκεί για να γίνει πρωταθλητής Γερμανίας», τόνισε ο Καν.

«Η ισοφάριση ήταν καταστροφική. Η ομάδα δεν ήταν πλέον σίγουρη για τον εαυτό της. Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού στο πρώτο ημίχρονο, αλλά… ξεχάσαμε να βάλουμε το δεύτερο γκολ», σχολίασε δηκτικά, ο Χέρμπερτ Χάινερ, πρόεδρος της Μπάγερν.