Το μεγαλύτερο φετινό του ματς, μέχρι το επόμενο, δίνει απόψε (19/5, 18:00) ο Ολυμπιακός που θα τεθεί αντιμέτωπος με τη Μονακό για τα ημιτελικά του Final Four της Euroleague, με στόχο φυσικά την πρόκριση στον μεγάλο τελικό που θα του δώσει την ευκαιρία να διεκδικήσει τον τέταρτο τίτλο για να προσθέσει στην τροπαιοθήκη του.

Οι Ερυθρόλευκοι προπονήθηκαν χαλαρά χθες στη «Zalgirio Arena» και είναι πανέτοιμοι για τη μεγάλη πρόκληση που τους περιμένει κόντρα στο σύνολο του Σάσα Ομπράντοβιτς που βρίσκεται σε αυτό το επίπεδο για πρώτη φορά στην ιστορία της. Τη φετινή σεζόν η Μονακό νίκησε και τις δύο φορές τους Πειραιώτες, ενώ σε 9 αναμετρήσεις οι νταμπλούχοι Ελλάδος μετρούν 4 νίκες και 5 ήττες.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, αφού θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του για τη μεγάλη μάχη απέναντι στους Μονεγάσκους που κατεβαίνουν επίσης δίχως να έχουν κάποιο σημαντικό πρόβλημα.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, στις 21:00, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στο δεύτερο σερί «clasico» σε Final Four, αφού το ίδιο είχε συμβεί και την περσινή σεζόν, με τους «μερένχες» τότε να φεύγουν νικητές.

Oι «μπλαουγκράνα» αναμένεται να έχουν στη διάθεσή τους τον Γιαν Βέσελι, ενώ για τους Μαδριλένους εκτός είναι ο τραυματίας Γκάμπριελ Ντεκ, ο τιμωρημένος Γκερσόν Γιαμπουσελέ, ενώ κατά 99% δεν θα αγωνιστεί ούτε ο Βενσάν Πουαριέ.