Σε μια διαφορετική και ιδιαίτερη εκδήλωση που έλαβε χώρα στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά το βράδυ της Πέμπτης (29/6) ο Ολυμπιακός παρουσίασε επισήμως τις εμφανίσεις του για τη σεζόν 2023/24 που σχεδίασε η Adidas. Πλήθος κόσμου βρέθηκε από νωρίς με αγωνία, ώστε να δει τις νέες φανέλες. 

Ο Χρήστος Φερεντίνος ανέλαβε την παρουσίαση και τον συντονισμό της εκδήλωσης, με τους οπαδούς των ερυθρόλευκων να δίνουν τον τόνο με τα συνθήματά τους.

Η τελετή

Τρεις γιγαντιαίες φανέλες ανέμισαν μπροστά από το Δημοτικό Θέατρο, με την 3η και την 2η να κάνουν αρχικά την εμφάνισή τους. Η πρώτη φανέλα, η ερυθρόλευκη ριγωτή, ήταν εκείνη που παρουσιάστηκε στο φινάλε.

Η πρώτη φανέλα, όπως μπορείτε να δείτε, έχει περισσότερες ρίγες σε σχέση με την περυσινή και παραπέμπει στις… ρίζες του Θρύλου. Παρουσιάστηκε τελευταία υπό τους ήχους του παλιού ύμνου: «Φευγάτε από μπρος».

Εξαιρετική είναι και η 3η φανέλα με μπλε και πορτοκαλί χρώμα που παρουσιάστηκε υπό τους ήχους του «Δε βρίσκω άλλο λιμάνι» της Μελίνας Μερκούρη. 

Η δεύτερη, που παρουσιάστηκε υπό τους ήχους του «Περαία μου, Περαία μου, με τον Σαρωνικό σου», όπως έχει συμβεί και άλλες φορές στο παρελθόν, έχει μπλε αλλά και λευκό.

Μετά την αποκάλυψη των τριών νέων εμφανίσεων δόθηκε το μικρόφωνο από τον Χρήστο Φερεντίνο στους Κώστα Φορτούνη, Ουσεϊνού Μπα και Ανδρέα Ντόη. «Είναι μια νέα αρχή, μια νέα σεζόν, μια νέα φανέλα. Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε», είπε ο Κώστας Φορτούνης.

Ο Ουσεϊνού Μπα, δίπλα του, σχολίασε: «Είμαστε εδώ για τη φανέλα μας με την οποία φέτος θα πετύχουμε πάρα πολλά μαζί με σας, τον κόσμο μας. Πάμε Ολυμπιακάρα» (το είπε στα ελληνικά το τελευταίο).

Τέλος ο Ανδρέας Ντόη ανέφερε: «Εύχομαι τη φετινή σεζόν να ζήσουμε μεγάλες στιγμές με τον κόσμο που μας στηρίζει συνεχώς, πάμε δυνατά».



Ποιοι παρευρέθηκαν

Η εκδήλωση έγινε παρουσία αρκετού απλού κόσμου και φυσικά των ανθρώπων της ομάδας. Εκεί ήταν ο γιος του διοικητικού ηγέτη του Ολυμπιακού, Μιλτιάδης Μαρινάκης, ο αθλητικός διευθυντής, Αντόνιο Κορδόν αλλά και ο προπονητής της ομάδας, Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Από πλευράς παικτών, οι Κώστας Φορτούνης, Ουσεϊνού Μπα και Ανδρέας Ντόη ήταν οι παίκτες που παρουσίασαν τις φανέλες.

Παρόντες ήταν επίσης ο α’ αντιπρόεδρος της ΠΑΕ και Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, ο β’ αντιπρόεδρος και Πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Μιχάλης Κουντούρης, ο Γ’ αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ, Δημήτρης Αγραφιώτης, ο δ’ αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς. Μάλιστα ο τελευταίος καλωσόρισε τους κ.κ. Κορδόν και Μαρτίνεθ και ζήτησε από τον κόσμο να τραγουδήσει το γνωστό αγαπημένο σε όλους σύνθημα: «Είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό».

Παρόντες ήταν και παλιοί παίκτες της ομάδας όπως ο Νίκος Βαμβακούλας αλλά και ο Αντώνης Γλύκας από τον Σύνδεσμο Παλαίμαχων.

5922033_2
3896716_2
5922041_2
5922027_2
5922040_2
5922077_2
5922073_2
5922069_2