Η Μαρία Σάκκαρη και ο Στέφανος Τσιτσιπάς «πιάνουν» κεντρικό σημείο στη ζωγραφιά που έφερε στη δημοσιότητα η Adidas με τους τενίστες που πρόκειται να λάβουν μέρος στο Wimbledon, του οποίου το κυρίως τουρνουά αρχίζει τη Δευτέρα, 3 Ιουλίου. 

Οι δύο Έλληνες τενίστες είναι σε περίοπτη θέση στον πίνακα, ανάμεσα σε αθλητές όπως ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ και ο Φελίξ Οζέ Αλιασίμ, αν και τα προβλήματά τους, μπαίνοντας στο τρίτο χρονικά Major, στο Λονδίνο, είναι εγγενή και συγγενή. 



Η Σάκκαρη δεν έχει περάσει έως τώρα τον τρίτο γύρο του τουρνουά (το μόνο από τα τέσσερα μεγάλα που δεον ο έχει κάνει) και θα παίξει παιχνίδι-παγίδα στον πρώτο γύρο, με την Ουκρανή Μάρτα Κόστιουκ, που είναι στο νούμερο 28 της παγκόσμιας κατάταξης της WTA. Σε περίπτωση που περάσει, ίσως αντιμετωπίσει την... Πάουλα Μπαντόσα

Ο Τσιτσιπάς δεν έχει φτάσει στα προημιτελικά του τουρνουά, το μόνο που δεν τα έχει καταφέρει, και δεν μπορούσε να έχει πιο δύσκολο αντίπαλο στον πρώτο γύρο, αφού παίζει με τον Ντομινίκ Τιμ. Ο Αυστριακός, νικητής στο US Open το 2020, είναι μεν νούμερο 90 στην παγκόσμια κατάταξη της ATP, αλλά αυτό έχει προκύψει από προβλήματα, όχι από αξία. Ο Τιμ, πάντως, επίσης έχει πρόβλημα στο χορτάρι, αφού το μακρύτερο που έχει φτάσει στο Wimbledon είναι ο τέταρτος γύρος το 2017.