Δεύτερος κατετάγη ο Μίλτος Τεντόγλου στο Diamond League της Λωζάνης. Ο χρυσός Ολυμπιονίκης στον αγώνα του είχε καλύτερη επίδοση στα 8 μέτρα και 7 εκατοστά μένοντας πίσω από τον Λαγκουίν Νάιρν από τις Μπαχάμες που πήδηξε στα 8μ 11εκατοστά.

Γρήγορα θα ξεχάσουν τη συμμετοχή τους η Κατερίνα Στεφανίδη και η Ελίνα Τζένγκο καθώς αμφότερες έμειναν στην 9η θέση των αγωνισμάτων τους και πλέον στρέφουν την προσοχή τους στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα του Βόλου.

Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε η εθνική πόλο κορασίδων στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Ζάγκρεμπ. Οι παίκτριες του Γιώργου Τσόκα έδειξαν φανερά κουρασμένες από την υπερπροσπάθεια που έδωσαν στον ημιτελικό με την Ουγγαρία και ηττήθηκαν με 10-4 από την Ισπανία.

Την ήττα με 6-4 από την Ουγγαρία γνώρισε η εθνική ομάδα πόλο των ανδρών στο παγκόσμιο κύπελλο που διεξάγεται στο Λος Άντζελες. Η Εθνική αν και είχε προηγηθεί με 4-3, έμεινε μακριά από το γκολ στα 14 τελευταία λεπτά του αγώνα, την ίδια ώρα που η Μαγυάροι πέτυχαν 3 και προκρίθηκαν στα ημιτελικά. Τα ξημερώματα το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει τη Γερμανία σε αγώνα κατάταξης.