Γνωστά έγιναν τα πέντε ζευγάρια των play-offs του Champions League και πλέον απομένει η ρεβάνς της Νέας Φιλαδέλφειας για να μάθει η Αντβέρπ αν θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ ή την Ντιναμό Ζάγκρεμπ. 

Ο Παναθηναϊκός έγραψε ιστορία στο «Βελοντρόμ», καθώς με «ήρωα» τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι και... λυτρωτή στην κανονική διάρκεια τον Φώτη Ιωαννίδη άφησε την Μαρσέιγ εκτός Champions League. Το Τριφύλλι θα αντιμετωπίσει την Μπράγκα σε ένα από τα έξι ζευγάρια των play-offs της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και πλέον ο μόνος «αστερίσκος» είναι η αντίπαλος της Αντβέρπ.

Η ΑΕΚ με τον «θρίαμβό» της επί της Ντινάμο στο Ζάγκρεμπ είναι το μεγάλο φαβορί για να αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση τους πρωταθλητές Βελγίου και καλείται στην κατάμεστη «OPAP Arena» (19/8, 21:45) να... σφραγίσει την μεγάλη πρόκριση.

Τα ματς των play-offs θα γίνουν στις 22-23/8 και 29/30-8. Όλα τα παιχνίδια θα κάνουν σέντρα στις 22:00.

Τα ζευγάρια των play-offs 

Μακάμπι Χαϊφα - Γιούνγκ Μπόις

Αντβέρπ - ΑΕΚ/Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Ρακόβ - Κοπεγχάγη

Μόλντε - Γαλατάσαραϊ

Ρέιντζερς - PSV

Μπράγκα - Παναθηναϊκός

Εξασφάλισε 5 εκατ. ευρώ και πάει για 20+ αν αποκλείσει την Μπράγκα

Ο Παναθηναϊκός με την πρόκρισή του κόντρα στη Μαρσέιγ έχει εξασφαλισμένα 5 εκατ. ευρώ καθώς αν αποκλειστεί από την πορτογαλική ομάδα παίρνει ως μπόνους αυτό το ποσό, πέρα από εκείνο των 3,63 εκατ. ευρώ της συμμετοχής στους ομίλους του Europa League, όπου εκεί οι «πράσινοι» θα βάλουν στα ταμεία τους συνολικά 10+ εκατ. ευρώ.

Σε περίπτωση όμως που αποκλείσει και την Μπράγκα και βρεθεί στους ομίλους του Champions League, ο Παναθηναϊκός θα βάλει δεδομένα 15,64 εκατ. ευρώ στα ταμεία του από το μπόνους της συμμετοχής στους χρυσοφόρους ομίλους, ένα ποσό που στην πορεία μπορεί να ξεπεράσει ακόμα και τα 20 εκατ. ευρώ μαζί με το Market Pool, το Coefficient Ranking και τα χρήματα από τα αποτελέσματα στον όμιλο!