Όλα τα αστέρια του Χόλιγουντ βρέθηκαν στο γήπεδο για να απολαύσουν τον Λιονέλ Μέσι. Όλη η καλή κοινωνία του Χόλιγουντ, πρίγκιπες, τραγουδιστές, μοντέλα και κάθε λογής σελέμπριτι βρέθηκε στις κερκίδες για να δει από κοντά τον Αργεντινό σούπερ σταρ ο οποίος οδήγησε την ομάδα του στη νίκη με 3-1.

Με τις τιμές των εισιτηρίων να έχουν εκτοξευθεί στο... Θεό (τα απλά έφτασαν να κοστίζουν 500 δολάρια) από τη στιγμή που έκλεισε η μεταγραφή του για την ομάδα του Μαϊάμι, λογικό ήταν οι εξέδρες να γεμίσουν με VIP.

Ανάμεσα τους ο πρίγκιπας Χάρι κι η Μέγκαν Μαρκλ (τουλάχιστον ο πρώτος έβλεπε ποδόσφαιρο μέχρι τον γάμο του), οι επίσης Βρετανοί ηθοποιοί Τζέραρντ Μπάτλερ, Τομ Χόλαντ (φανατικός οπαδός της Τότεναμ ο τελευταίος) κι ο μουσικός Λίαμ Γκάλαχερ (από τους πιο γνωστούς οπαδούς της Σίτι).


Ο Μέσι δεν σκόραρε στο ματς, αλλά έδωσε δύο ασίστ για το τελικό 3-1 κόντρα στην ομάδα όπου συνιδιοκτήτης είναι ο Αμερικανός ηθοποιός Γουίλ Φέρελ, ο οποίος φυσικά και βρέθηκε στο γήπεδο.

Κι εκεί κοντά του ήταν επίσης οι αστέρες του Χόλιγουντ Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Έντουαρντ Νόρτον, Τζέισον Σουντεΐκις, Τομ Έλις (ο τηλεοπτικός Λούσιφερ Μόρνινγκσταρ), Όουεν Γουίλσον, με τον τελευταίο να τυγχάνει ιδιαίτερης μεταχείρισης καθώς είχε την ευκαιρία να χαιρετίσει από κοντά τον Μέσι και τα παιδιά του να βγάλουν φωτογραφίες μαζί του.

Το ίδιο έκανε κι ο μεγάλος του αντίπαλος Τζόρτζιο Κιελίνι (επί πολλά χρόνια αρχηγός της Γιουβέντους και της Εθνικής Ιταλίας), ενώ στη λίστα αυτών που θα ήθελαν έστω μια σέλφι με τον Μέσι, αλλά αρκέστηκαν στο να τον παρακολουθήσουν από κοντά στην πόλη των Αγγέλων ήταν και οι Σελένα Γκόμεζ, Μάτζικ Τζόνσον, Τζέιμς Χάρντεν, ΛεΜπρόν Τζέιμς...





Βέβαια υπήρχε και απλός κόσμος, που προφανώς είχε προμηθευτεί τα εισιτήρια πολύ νωρίτερα ή είναι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας και οι οποίοι φρόντισαν να αποθεώνουν τον Μέσι σε κάθε ευκαιρία προσπερνώντας το ότι αγωνίζεται στην αντίπαλο τους και όχι στη δική τους ομάδα... Κι όλο αυτό το σκηνικό κι ο σεβασμός που εισπράττει είναι το καλύτερο καύσιμο για τον Μέσι που σε 15 αγώνες με την Ίντερ παραμένει αήττητος, έχει βοηθήσει την ομάδα να ελπίζει στη συμμετοχή της στα πλέι οφ (ενώ όταν πήγε ήταν ουραγός) και της έχει χαρίσει ήδη τον πρώτο της τίτλο (Λιγκ Καπ).

Η πλήρης λίστα των VIP