Η Τότεναμ έχει επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών στο ξεκίνημα της Πρέμιερ Λιγκ, με τον Άγγελο Ποστέκογλου να πιστώνεται το μεγαλύτερο μερίδιο της αναγέννησης των «πετεινών».

Ο 58χρονος τεχνικός αναδείχθηκε προπονητής του μήνα για τον Αύγουστο, αλλά τα εύσημα των φίλων της ομάδας δεν σταματούν στην εντός γηπέδου παρουσία του. Πλέον έχει κερδίσει μία θέση και στην καρδιά των Άγγλων φιλάθλων χάρη σε μια πολύ συγκινητική στιγμή που χάρισε κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης.

Ο Έλληνας προπονητής της Τότεναμ ήταν στη διάθεση φιλάθλων της ομάδας για ερωτήσεις σε σχετική εκδήλωση. Την ώρα που ο παρουσιαστής είπε ότι τελείωσε ο χρόνος, ο Ποστέκογλου τον διέκοψε για να δώσει τον λόγο σε έναν φίλο των «Σπερς» με σύνδρομο down, τον νεαρό Όουεν, που περίμενε για να έρθει η σειρά του.

«Δεν τελειώσαμε, έχουμε τον νεαρό εδώ μπροστά, έχει την καλύτερη ερώτηση», είπε ο τεχνικός της Τότεναμ.

Ο νεαρός φίλος της ομάδας, φανερά ενθουσιασμένος, είπε ότι θέλει να ρωτήσει κάτι τον Άγγελο Ποστέκογλου, ο οποίος είπε: «Το ήξερα πως ήταν για εμένα»!

«Πόσα τρόπαια πιστεύεις ότι θα κερδίσεις αυτή τη σεζόν;», ρώτησε ο νεαρός, με τον Έλληνα τεχνικό να τον συγχαίρει με μια κίνηση του χεριού και να απαντά:

«Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, όλοι στον σύλλογο. Όλοι μας είπαμε απόψε πόσο σημαντικό είναι όλο αυτό για εσάς. Ο ρόλος μας είναι να προσπαθήσουμε να σας κάνουμε χαρούμενους και περήφανους και αυτό θα επιδιώξουμε να πετύχουμε».

Κατά τη διάρκεια της απάντησης, μάλιστα, ο νεαρός είχε το χαμόγελο χαραγμένο στο πρόσωπό του και αγκάλιασε τη γυναίκα που τον συνόδευε.