Ο Ολυμπιακός μετά την απόκτηση και του Ίγκνας Μπραζντέικις έχει πλέον οκτώ ξένους στο ρόστερ του, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να είναι όλοι διαθέσιμοι, αλλά στις διοργανώσεις εντός συνόρων θα μπορούν να αγωνίζονται μόνο οι έξι.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας σε πρώτη φάση λοιπόν είναι αναγκασμένος λοιπόν να αποφασίσει ποιοι θα είναι οι δύο παίκτες που δεν θα αγωνιστούν στο Σούπερ Καπ, που είναι και η πρώτη επίσημη διοργάνωση που θα παίξουν οι ερυθρόλευκοι.

Ο Έλληνας τεχνικός φαίνεται πως έχει καταλήξει στους δύο παίκτες που θα «κόψει», με τους λόγους να είναι ξεκάθαροι. Ο πρώτος που ουσιαστικά θα μείνει εκτός και είναι απολύτως λογικό είναι ο Μπραζντέικις, ο οποίος έχει συμμετάσχει σε μόλις μια προπόνηση, μετέβη στο Κάουνας για προσωπικούς λόγους και είναι δεδομένο ότι δεν θα λάβει μέρος στα ματς που θα διεξαχθούν την Παρασκευή και το Σάββατο.

Από εκεί και πέρα, ο Μπραζντέικις θα δώσει το παρών στη Ρόδο και θα είναι κανονικά στο πλευρό της ομάδας για να τη στηρίξει, με τον Μπαρτζώκα να φαίνεται πως έχει αποφασίσει και ποιος θα είναι ο δεύτερος ξένος που θα μείνει εκτός.

Αυτός θα είναι ο Σακίλ ΜακΚίσικ, ο οποίος έχει χάσει ένα πολύ μεγάλο μέρος της προετοιμασίας και είναι πιο πίσω από τους υπόλοιπους, με τον Αμερικανό γκαρντ-φόργουορντ να κάνει αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμος για τις πρεμιέρες σε Euroleague και Basket League. Ο Αμερικανός έχει αρχίσει να προπονείται κανονικά αλλά δεν αναμένεται να χρησιμοποιηθεί, με τους ξένους του Ολυμπιακού που θα αγωνιστούν στο Σούπερ Καπ να είναι οι Γουίλιαμς-Γκος, Κάνααν, Πίτερς, Σίκμα, Φαλ και Μιλουτίνοφ.

Πηγή: to10.gr