Ό,τι αναμενόταν πρόκειται να είναι το ραντεβού για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς στη Ρόδο. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ανταμώνουν το Σάββατο (20:30) στον τελικό του Super Cup, σε ένα παιχνίδι γιγάντων. Στον πρώτο ημιτελικό, οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν 84-64 το Περιστέρι, ενώ στο δεύτερο ο Παναθηναϊκός δέχθηκε ακριβώς τους ίδιους πόντους από τον ΠΑΟΚ, αλλά έβαλε επτά λιγότερους από τον Ολυμπιακό (77-64). 

Η έκταση των νικών είναι περίπου η αλήθεια για αυτό που διημείφθη στους δύο ημιτελικούς, με τους δύο ισχυρούς της διοργάνωσης να εξασφαλίζουν, επί της ουσίας, την πρόκριση στην τρίτη περίοδο. Φυσικά, το ραντεβού του Σαββάτου δεν έχει κάποια σχέση με τις δύο προηγούμενες σεζόν, όταν ο Ολυμπιακός ήαν πολύ πιο ισχυρός από τον Παναθηναϊκό, παρ' όλα αυτά με την τρομερή ενίσχυση των «πράσινων» το καλοκαίρι η ισορροπία έχει επανέλθει, ενώ ο Κώστας Σλούκας πρόκειται, στο μόλις δεύτερο παιχνίδι της σεζόν, να τεθεί αντίπαλος με την προηγούμενη ομάδα του. 

Ενδιαφέρον θα έχει και η κόντρα του Γιώργου Μπαρτζώκα με τον Εργκίν Αταμάν στους δύο πάγκους, όπως και του Νίκολα Μιλουτίνοφ με τον Ματίας Λεσόρ στις front line. 

Περιστέρι-Ολυμπιακός 64-84



























ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 64-77