Η Μαρία Σάκκαρη, η πρωταγωνίστρια στα γήπεδα του τένις, τώρα γίνεται και η πρωταγωνίστρια σε διαφήμιση για το τουρνουά στην Αυστραλία. Ειδικότερα, αντίστροφα μετράει ο χρόνος για το Australian Open 2024 και οι Αυστραλοί φαν του τένις δέχονται… πρόσκληση από την Μαρία Σάκκαρη, να ταξιδέψουν στη Μελβούρνη, προκειμένου να απολαύσουν τους αγώνες.  To πρώτο Grand Slam του 2024 θα διεξαχθεί στη Μελβούρνη από τις 14 έως τις 28 Ιανουαρίου και οι Αυστραλοί ήδη κάνουν promo του τουρνουά για να προσελκύσουν θεατές - τουρίστες από όλο τον κόσμο.

Στην πρώτη τους καμπάνια επέλεξαν να χρησιμοποιήσουν τη Μαρία Σάκκαρη. «Η Μελβούρνη είναι το μέρος που πρέπει να είσαι τον Ιανουάριο. Παρακολουθήστε τους επαγγελματίες όπως ο @mariasakkari να χτυπάνε το γήπεδο ενώ εσείς να πηγαίνετε στην πόλη», γράφουν στο διαφημιστικό τους. Από το 2024 το τουρνουά θα αρχίζει Κυριακή και έτσι θα διαρκεί 15 αντί 14 ημέρες.

Σάκκαρη και Τσιτσιπάς στο τοπ 10

H Μαρία Σάκκαρη και ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχουν πάντα την τιμητική τους στο AO αφού είναι παίκτες του top-10 και στη Μελβούρνη υπάρχει μεγάλη ελληνική κοινότητα.

Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί ότι τόσο η Μαρία Σάκκαρη, όσο και ο Στέφανος Τσιτσιπάς, παραμένουν και για την Αυστραλία δύο ξεχωριστές προσωπικότητας, αλλά και για τον υπόλοιπο κόσμο, αφού οι επιδόσεις τους στο τένις τους έχουν κάνει να ξεχωρίσουν παγκοσμίως. Ειδικότερα, στο Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης του τένις ανδρών παρέμεινε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ενώ και η Μαρία Σάκκαρη κράτησε την 8η θέση στον κόσμο, στις γυναίκες. Συγκεκριμένα, ATP και WTA ανακοίνωσαν τις νέες βαθμολογίες σε άνδρες και γυναίκες αντίστοιχα, χωρίς σημαντικές αλλαγές στο top10, όπου βρίσκονται τόσο ο Στέφανος Τσιτσιπάς, όσο και η Μαρία Σάκκαρη.