Στο επίκεντρο της δημοσιότητας στη Νότια Κορέα βρίσκεται ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού Ουί Τζο Χουάνγκ.

Ο φορ της Νόριτς, που αγωνίζεται εκεί ως δανεικός από τη Νότιγχαμ Φόρεστ, κλήθηκε την Κυριακή (19/11) να δώσει εξηγήσεις για βίντεο με προσωπικές στιγμές.

Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής ανακρίθηκε σχετικά με τους ισχυρισμούς ότι γύρισε κρυφά ένα ερωτικό βίντεο με πρώην σύντροφό του - προφανώς χωρίς τη συγκατάθεσή της. Σύμφωνα με τη Μητροπολιτική Αστυνομική Υπηρεσία της Σεούλ, το γραφείο έρευνας κάλεσε τον Ουί Τζο Χουάνγκ για ανάκριση σχετικά με τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση από τον Ουί Τζο


Τον Ιούνιο, μια κοπέλα που ισχυρίστηκε ότι ήταν πρώην ερωμένη του, τον κατηγόρησε μέσω Instagram ότι βιντεοσκοπούσε τις προσωπικές τους στιγμές χωρίς συγκατάθεση και ότι είχε σεξουαλικές σχέσεις παράλληλα με πολλές γυναίκες.

Από την πλευρά του ο ποδοσφαιριστής υπέβαλε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση και εκβιασμό. Σύμφωνα με τον δικηγόρο του 31χρονου, το κινητό του είχε κλαπεί. Μάλιστα, το άτομο που απέσπασε τη συσκευή φέρεται να έστελνε μηνύματα στον Κορεάτη μέσω Instagram από τον Μάιο, απειλώντας να δημοσιοποιήσει τις φωτογραφίες και τα βίντεο.

Ο Ουί Τζο Χουάνγκ συνελήφθη για να καταθέσει ως ύποπτος για την κατηγορία διαρροής παράνομου ερωτικού βίντεο, ενώ μετά την κατάθεση αναχώρησε για την Κίνα, όπου αγωνίζεται το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Νότιας Κορέας στο πλαίσιο των προκριματικών του Μουντιάλ 2026.