Πάνω που η Μπάγερν Μονάχου ευελπιστούσε να φτάσει την Μπάγερ Λεβερκούζεν του Τσάμπι Αλόνσο στη μάχη για τον τίτλο της Bundesliga, εμφανίστηκε από το πουθενά μια ασύλληπτη Άιντραχτ η οποία διέσυρε τους Βαυαρούς με σκορ ένα ευρύτατο 5-1.

Η ομάδα της Φρανκφούρτης προερχόταν από τέσσερις σερί ήττες σε όλες τις διοργανώσεις εκ των οποίων οι δύο τελευταίες ήταν κόντρα στην Σααρμπρίκεν (ομάδα 3ης κατηγορίας) για το Κύπελλο και τον ΠΑΟΚ για το Conference League. 

Το συγκεκριμένο ζευγάρι όμως είναι η χαρά του... Over με τις δύο αντιπάλους να έχουν προσφέρει τα τελευταία χρόνια αρκετές αναμετρήσεις που κατέληξαν σε συντριβές! Σήμερα ήταν η σειρά της Άιντραχτ να συντρίψει την ομάδα του Τούχελ με ακριβώς το ίδιο σκορ που είχε κερδίσει και το 2019. Συμπτωματικά, εκείνο ήταν και το τελευταίο παιχνίδι του Νίκο Κόβατς στην τεχνική ηγεσία της Μπάγερν. Θα συμβεί το ίδιο με τον Τόμας Τούχελ;

Για την ιστορία, τα γκολ της αναμέτρησης έβαλαν οι Μαρμούς στο 11', Ντίνα Εμπιμπέ στο 31' και στο 50', ο Λάρσον στο 36' και ο Κνάουφ στο 60' με τον Κίμιχ να μειώνει προσωρινά στο 44'.