Σε κάθε χώρα ο θεσμός του κυπέλλου, θεωρείται ως η διοργάνωση των εκπλήξεων. Αυτό έχει ως συνέπεια, οι "μεγάλοι" της εκάστοτε χώρας να αντιμετωπίζουν ομάδες χαμηλότερης κατηγορίας, που τα γήπεδα τους δεν είναι τα καλύτερα δυνατά για να διεξαχθούν αναμετρήσεις. 

Πανηγυρισμοί για ομάδα της τέταρτης κατηγορίας της Ισπανίας για την κλήρωση κόντρα στην Ρεάλ

'Ενα τέτοιο γήπεδο είναι της Αραντίνα, ομάδα της 4ης κατηγορίας της Ισπανίας, η οποία προκρίθηκε στους "32" του Κυπέλλου Ισπανίας όπου κληρώθηκε με την πανίσχυρη Ρεάλ Μαδρίτης, με τους παίκτες της ομάδας να ξεσπούν σε πανηγυρισμούς μ' αυτή την κλήρωση, μιας και έχουν την ευκαιρία να αντιμετωπίσουν παίκτες όπως ο Μπέλιγχαμ και ο Μόντριτς, που τους βλέπουν μόνο από την... τηλεόραση.



Σε αντίθεση με τους πανηγυρισμούς των γηπεδούχων για την κλήρωση, η ομάδα της Ρεάλ έχει επιφυλάξεις για το γήπεδο στο οποίο θα αγωνιστούν οι δύο ομάδες, μιας και είναι γεμάτο με λακκούβες, όπου θα μπορούσε εύκολα κάποιος να το χαρακτηρίσει κανείς με χωράφι, γεγονός που το καθιστά πολύ επικίνδυνο για τους παίκτες της "βασίλισσας" κι όχι μόνο.



Χαρακτηριστική εικόνα δίνει το βίντεο με τους πανηγυρισμούς των παικτών της Αριντίνα, μετά τη μεγάλη πρόκριση κόντρα στην Κάντιθ για τους "64" της διοργάνωσης.