Η ΑΕΛ έχει βαλθεί να μετατρέψει σε ντέρμπι την υπόθεση άνοδος στον α΄ όμιλο της Super League 2, καθώς οι “βυσσινί” όχι μόνο δεν επέτρεψαν στον πρωτοπόρο Λεβαδειακό να αναγάγει τη μάχη του τίτλου σε κούρσα για έναν, αλλά τον προσπέρασαν (έστω και με αγώνα περισσότερο) στην κορυφή.

Η ομάδα της Λάρισας απέδρασε με σημαντικό διπλό από την έδρα του Καμπανιακού με 2-0 και πέρασαν στην πρώτη θέση με 27 πόντους στο +1 από τους Βοιωτούς, ο οποίος έχει ρεπό αυτή την αγωνιστική.

Ο Παπαγεωργίου άνοιξε το σκορ στο 65ο λεπτό της αναμέτρησης, με τον Πεντρόσο να "κλειδώνει" το τρίποντο για την ΑΕΛ στο 79ο λεπτό του παιχνιδιού.

Ηλιούπολη - Ολυμπιακός Β' 0-1

Ο Ολυμπιακός Β' συνέχισε την ανοδική πορεία του στο πρωτάθλημα και παρά τους μείον βαθμούς από το ξεκίνημα της σεζόν μοιάζει να «καθαρίζει» γρήγορα την παραμονή (καθώς από φέτος οι β’ ομάδες μπορούν να υποβιβαστούν στη Γ’ Εθνική). Οι «ερυθρόλευκοι» πανηγύρισαν τη νίκη στην έδρα της Ηλιούπολης με 1-0 και διεύρυναν το αήττητό τους.  

Ο Πέτρος Μπαγκαλιάνης άνοιξε το σκορ στο 10ο λεπτό, με τη δεύτερη ομάδα των ερυθρόλευκων να έχει 11 βαθμούς και να βρίσκεται στην 8η θέση της βαθμολογίας.

Καλαμάτα - Παναθηναϊκός Β' 0-0

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας η Καλαμάτα έχασε δύο ακόμη πολύτιμους βαθμούς απέναντι στον Παναθηναϊκό Β' και έμεινε πίσω στη μάχη της ανόδου στον Β' όμιλο της Super League 2. Η "Μαύρη Θύελλα" βρίσκεται πλέον στους 20 βαθμούς στο -2 από τα Χανιά και την πρωτοπόρο Athens Kallithea.