Σ' ένα συγκλονιστικό ματς που... ράγισαν καρδιές, η Ίντερ πήρε ανεπανάληπτη νίκη κόντρα στην Βερόνα την οποία υπέταξε με 2-1 στο "Μεάτσα" για την 19η αγωνιστική της Serie A, με τον Φρατέζι να πετυχαίνει.. χρυσό γκολ στο 90+3' και τον Ανρί να αστοχεί σε πέναλτι στο 90+10' και να δίνει τον άτυπο τίτλο της πρωταθλήτριας χειμώνα στους "νερατζούρι". Αποβλήθηκε στο 90+5' ο Λάζοβιτς.

Βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα πρώτη η Ίντερ

Οι δυο ομάδες μπήκαν αρκετά δυνατά στο ματς που είχε καλό ρυθμό από τα πρώτα κιόλας λεπτά, με την Ίντερ να βρίσκει πρώτη δίχτυα με τον συνήθη... ύποπτο Λαουτάρο Μαρτίνες που μοιάζει ασταμάτητος τη φετινή χρονιά. Ο Μικιταριάν... σέρβιρε φοβερή κάθετη πάσα στον Αργεντινό επιθετικό ο οποίος με εξαιρετικό πλασέ "έγραψε" το 1-0 και πέτυχε το 16ο του γκολ στο πρωτάθλημα δείχνοντας την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται για ακόμη μια φορά.





Ισοφάρισε η Βερόνα, λύτρωσε την Ίντερ ο Φρατέζι

Οι "νερατζούρι" όσο κυλούσαν τα λεπτά έμοιαζαν σαν να... βολεύονται με το 1-0, με τον Ανρί να "τιμωρεί" την παθητική στάση που έδειχναν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να φέρνει το ματς στα ίσα ισοφαρίζοντας σε 1-1 με πλασέ. Οι γηπεδούχοι σοκάρισμενοι με την ισοφάριση, σήκωσαν... μανίκια και ανέλαβαν δράση με στόχο να πετύχουν το πολυπόθητο γκολ που θα τους έδινε τους τρεις βαθμούς, με τον Φρατέζι να γίνεται ο ήρωας της αναμέτρησης αφού βρήκε δίχτυα στο 90+3' έπειτα από φάση διαρκείας και να ξεσηκώνει για τα... καλά τους φιλάθλους στις εξέδρες οι οποίοι αποθέωσαν με όλη την ψυχή το γκολ της ομάδας τους. Μάλιστα, στο γκολ του υπήρξε η απόλυτη παράνοια καθώς ο Ιταλός μέσος ανέβηκε στα κάγκελα να πανηγυρίσει, με τους συμπαίκτες του να του κατεβάζουν πάνω στην τρέλα της στιγμής το σορτσάκι του, δίνοντας αν μη τι άλλο ένα επιπλέον highlight.





Μοιραίος ο Ανρί που αστόχησε σε πέναλτι στο 90+10'


Όμως μόνο εύκολα δεν θα ερχόταν η νίκη για την Ίντερ που αν και πέτυχε το γκολ που της έδινε τους τρεις βαθμούς είδε τον ρέφερι να δείχνει την άσπρη βούλα σε ανατροπή του Μανιάνι από τον Νταρμιάν. Ο Ανρί ανέλαβε την εκτέλεση, τοποθέτησε με όση ψυχραιμία μπορούσε να διαθέσει τη μπάλα στο σημείο του πέναλτι όμως είδε τη μπάλα να σταματά στο δεξί δοκάρι και να σπαταλά την ευκαιρία του να φύγει η ομάδα του με την ισοπαλία




Έτσι, η Ίντερ αν και... καρδιοχτύπησε πήρε την πολυπόθητη νίκη την οποία και συνδύασε με τον άτυπο τίτλο της πρωταθλήτριας χειμώνα.




ΙΝΤΕΡ: Ζόμερ, Παβάρ (83' Φρατέζι), Ατσέρμπι, Μπαστόνι, Ντάμφρις (61' Νταρμιάν), Μπαρέλα, Τσαλχάνογλου, Μικίταριαν (83' Σάντσες), Αουγκούστο (72' Ντιμάρκο), Τουράμ (72' Αρναούτοβιτς), Μαρτίνες

ΒΕΡΟΝΑ: Μοντιπό, Τσατσούα, Κόπολα, Μανιάνι, Ντόιγκ (73' Καμπάλ), Ντούντα, Σουσλόφ (90' Τσάρλις), Ενγκόνγκε (87' Καλόν), Φολορούνσο, Εμπουλά (46' Λάζοβιτς), Τζούριτς (73' Ανρί)