Το όνομα του 22χρονου εξτρέμ της Ρεν, Ιμπραΐμ Σαλάχ συνδέει με τον Ολυμπιακό δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας, "L' Equipe" όπου τονίζεται μεταξύ άλλων πως οι "ερυθρόλευκοι" είναι ανάμεσα στις ομάδες που επιθυμούν να αποκτήσουν τον Μαροκινό και συγκεκριμένα με τη μορφή δανεισμού.

H παρουσία του Σαλάχ στη Ρεν και το who is who 

Ο προπονητής της γαλλικής ομάδας, Ζουλιέν Στεφάν δεν υπολογίζει σε μεγάλο βαθμό τον Σαλάχ τον οποίο και απέκτησε η Ρεν τον περασμένο Γενάρη βγάζοντας από τα ταμεία της 6.500.000 ευρώ για να τον κάνει δικό της από τη Γάνδη. Για τον λόγο του ότι ο Μαροκινός δεν είναι σε πρώτο πλάνο για την ομάδα, οι άνθρωποι της διοίκησης φέρεται πως είναι... ανοιχτοί να συζητήσουν το ενδεχόμενο παραχώρησης του.





Στην μέχρι τώρα θητεία του στη Ρεν, ο Σαλάχ έχει καταγράψει συνολικά 30 συμμετοχές έχοντας σκοράρει 5 γκολ. Ο ίδιος αγωνίζεται στη θέση του εξτρέμ αλλά μπορεί να καλύψει και τη θέση του δεκαριού πίσω από τον σέντερ φορ.

Ο Ολυμπιακός και οι... μνηστήρες

Μάλιστα, ο ανταγωνισμός για τον παίκτη καλά... κρατεί αφού πέρα από τον Ολυμπιακό, οι ομάδες που επιθυμούν να εντάξουν στο δυναμικό τους σύμφωνα με το δημοσίευμα είναι και οι Λέστερ, Φέγενορντ, Τουλούζ, Λοριάν και Μπρεστ. Μένει να φανεί ποιος θα είναι ο τελικός προορισμός του παίκτη και αν τελικά υπάρχει περίπτωση να τον δούμε στην Ελλάδα ντυμένο στα "ερυθρόλευκα"...