Σπουδαία η δράση στη Super League 2 με επτά αγώνες να υπάρχουν στο μενού της ημέρας που περιλάμβανε παιχνίδια της 16ης αγωνιστικής του Βορείου (1ου) και της 13ης αγωνιστικής του Νοτίου (2ου) ομίλου. 

Ισόπαλο το ντέρμπι από τα... παλιά στον Βόρειο Όμιλο

Στο μεγάλο παιχνίδι της ημέρας η ΑΕΛ δεν μπόρεσε να επικρατήσει στην έδρα του Ηρακλή και έμεινε στο 1-1 με αποτέλεσμα να παραμείνει στη κορυφή του Βορρά αλλά με δύο παιχνίδια περισσότερα από τον Λεβαδειακό.



Η Λάρισα προηγήθηκε στο 33ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Παπαγεωργίου αλλά η χαρά της δεν κράτησε για πολύ, μιας έξι λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι έφεραν το παιχνίδι στα ίσια με τον Κούχτα να ισοφαρίζει. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε κάτι με τις δύο ομάδες να μένουν ανικανοποίητες μετά το τελικό σφύριγμα του διαιτητή. 



Στα υπόλοιπα παιχνίδια του ομίλου, η Αναγέννηση Καρδίτσας μοιράστηκε βαθμούς με τον Αιολικό στην Μυτιλήνη μετά το τελικό 1-1, ενώ ισόπαλος ήταν και ο αγώνας ανάμεσα στην Κοζάνη και τον Μακεδονικό. 

Μείωσαν τη διαφορά τα Χανιά - Μεγάλες νίκες για Αιγάλεω και Ιωνικό

Στον Νότιο Όμιλο μεγάλο "διπλό" πήραν τα Χανιά με 0-3 στην έδρα του Τηλυκράτη στη Λευκάδα και μείωσαν τη διαφορά στον έναν βαθμό από την πρωτοπόρο Καλλιθέα. Αίσθηση προκάλεσε η νίκη του Αιγαλέου που επικράτησε του τρίτου Διαγόρα με 4-1(!) με τον Ναζίμ να είναι ο κορυφαίος για τους νικητές. Το πέμπτο του παιχνίδι χωρίς ήττα έφτασε ο Ιωνικός μετά την εύκολη νίκη απέναντι στη Ηλιούπολη με 4-1 με τους φιλοξενούμενους να παίζουν με δέκα παίκτες από το 53ο λεπτό. Στο 1-1 έμειναν Γιούχτας και Καλαμάτα με τις δύο ομάδες να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις

Αναλυτικά τα αποτελεσματα της ημέρας στη Super League 2:

Ηρακλής - Λάρισα 1-1
Γιούχτας - Καλαμάτα 1-1
Αιγάλεω - Διαγόρας 4-1 
Αιολικός - Αναγέννηση Καρδίτσας 1-1
Ιωνικός - Ηλιούπολη 4-1
Μακεδονικός - Κοζάνη 0-0
Τηλυκράτης Λευκάδας - ΠΑΕ Χανιά 0-3