Ένας φίλος από τα παλιά βρίσκεται στην Αθήνα, αφού ο Σεμπάστιαν Λέτο επέστρεψε σε γνώριμα εδάφη προκειμένου να ξεκινήσει τη νέα ελληνική περιπέτειά του, ως συνεργάτης του προπονητή Ντέιβιντ Νίλσεν στην Κηφισιά. Ο Λέτο θα αντικαταστήσει τον -παλαίμαχο και της Κορίνθου, μεταξύ άλλων- Περικλή Παπαπαναγή, ενώ θα ανταμώσει ξανά με τον τεχνικό διευθυντή της αθηναϊκής ομάδας, Στέφανο Κοτσόλη, με τον οποίο ήταν συμπαίκτης από το 2011 έως το 2013 και την περίοδο 2016-17. 

Ο Λέτο είναι γνωστός στους παροικούντες τη ποδοσφαιρική Ιερουσαλήμ, καθώς πρόκειται για έναν από τους ξένους ποδοσφαιριστές που έχουν παίξει τόσο σε Ολυμπιακό (2008-09) όσο και σε Παναθηναϊκό (2009-13, 2016-17), ενώ με τη φανέλα του δεύτερου ήταν που καθιερώθηκε. Μάλιστα, οι πιο "ψαγμένοι" θυμούνται ότι όταν ο Λέτο έφυγε από τον Ολυμπιακό και έφτασε στην... αντίπερα όχθη, οι δύο Αργεντινοί των "ερυθρόλευκων", δηλαδή ο Λουσιάνο Γκαλέτι και ο Φερνάντο Μπελούτσι, έκοψαν την... καλημέρα με το συμπατριώτη τους. 

Ο 37χρονος, πλέον, Λέτο κρέμασε νωρίς φανέλα και ποδοσφαιρικά παπούτσια, το 2017 στην ηλικία των 31, όταν, αφού αποχώρησε του Παναθηναϊκού, έπαιξε στο Emirates Club, το οποίο, χωριό που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει, ήταν ομάδα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Έπειτα από το σαββατικό του και τη συνειδητοποίηση ότι ήθελε να συνεχίσει να εργάζεται στο επίπεδο της προπονητικής, συνεργάστηκε με τον πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού (2015-16), Αντρέα Στραματσόνι, τόσο στην Εστεγκάλ του Ιράν (2019) όσο και την Γκαράφα του Κατάρ (2021-22). Ο Λέτο, μάλιστα, πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο του ως προπονητή απέναντι στον... Ολυμπιακό, στο εντός έδρας για την Κηφισιά παιχνίδι την προσεχή Κυριακή, 14 Ιανουαρίου, στις 17:00, για τη 18η αγωνιστική της Super League