Η Εθνική ομάδα πόλο ανδρών έβγαλε αντίδραση μετά τον αποκλεισμό της από την Κροατία στα προημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του Ζάγκρεμπ και... γυάλισε το μάτι της με την Σερβία την οποία και "λύγισε" με 12-10 παίρνοντας την πρόκριση στον "τελικό" της πέμπτης θέσης που θα γίνει την Τρίτη (16/01).

Σημειώνεται πως η "γαλανόλευκη" που θα τα δώσει όλα και θα διεκδικήσει την πέμπτη θέση της τελικής κατάταξης, θα βρει στον δρόμο της τον νικητή του ζευγαριού Ρουμανία - Μαυροβούνιο.

"Πλήγωσε" την Σερβία η Ελλάδα και πήρε την πρόκριση

Τα αγόρια του Βλάχου αν και δεν είχαν καλή αμυντική λειτουργία στο πρώτο οκτάλεπτο, βρήκαν τις λύσεις στην επίθεση κα με κορυφαίο τον Ντίνο Γενηδουνιά (τρία γκολ και τρείς ασίστ) και "κέρβερο" τον Μάνο Ζερδεβά που έκανε 14 αποκοκρούσεις, κατάφεραν να πάρουν τη νίκη απέναντι στους Σέρβους.






Τα οκτάλεπτα: 5-3, 2-4, 1-1, 2-4 

Σερβία: Φιλίποβιτς, Μάντιτς 3, Ράσοβιτς Σ. 1, Ραντέλοβιτς 1, Λάζιτς 2, Ραντούλοβιτς 2, Ντράζοβιτς, Γιάκσιτς, Μιλόγιεβιτς, Ούμποβιτς, Λούκιτς 1, Ράσοβιτς Λ., Μίτροβιτς. 

Ελλάδα: Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς 3, Σκουμπάκης, Γκιουβέτσης 1, Φουντούλης 3, Παπαναστασίου, Δερβίσης, Αργυρόπουλος, Αλαφραγκής 1, Κάκαρης 2, Νικολαϊδης 1, Βλαχόπουλος 1, Τζωρτζάτος.

Δείτε τα highlights της αναμέτρησης: