Στην σχέση του με τον πρώην προπονητή του, Ιβάν Γιοβάνοβιτς αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε συνέντευξη που παραχώρησε σε κροατική εφημερίδα, ο Λάζλο Κλεϊνχέισλερ που έχει δοθεί δανεικός στην Χάιντουκ Σπλιτ από τον Παναθηναϊκό έως το καλοκαίρι του 2024.

Τα "καρφιά" του Κλεϊνχέισλερ για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς

Κλεϊνχέισλερ και Γιοβάνοβιτς συνυπήρξαν στον Παναθηναϊκό ενώ λόγω του ότι ο Ούγγρος μέσος δεν υπολογιζόταν ιδιαίτερα από τον Σέρβο τεχνικό, αποφασίστηκε να δοθεί δανεικός στην Χάιντουκ Σπλιτ προκειμένου να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής και κατ΄επέκταση περισσότερα ματς στα... πόδια του.

Ο Κλεϊνχέισλερ προχώρησε σε αποκαλυπτικές δηλώσεις σε συνέντευξη που παραχώρησε σε κροατική εφημερίδα όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην παρουσία του στο "τριφύλλι" καθώς και στην συνεργασία που είχε με τον Γιοβάνοβιτς με τον οποίο όπως ο ίδιος υποστήριξε, δεν είχε καλές σχέσεις. Μάλιστα, τόνισε πως δεν καταλαβαίνει μέχρι και σήμερα τον λόγο που ο πρώην προπονητής του δεν τον συμπεριέλαβε στην λίστα για το Europa League.

«Γιατί; Δεν ξέρω καν γιατί. Η σχέση μου με τον προπονητή μου δεν ήταν καλή, αλλά ο λόγος για μένα είναι μυστήριο, καθώς δεν με έλαβε υπόψη του. Είχα έναν σύντομο τραυματισμό, αλλά ο τραυματισμός δεν είναι το κλειδί της ιστορίας. Ακόμα και σήμερα δεν καταλαβαίνω γιατί συνέβη αυτό και δεν συμπεριλήφθηκα καν στη λίστα της αποστολής του Europa League. Πραγματικά αυτό με πλήγωσε», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Κλεϊνχέισλερ.