Ο Πανσερραϊκός χρειάστηκε ένα... ημίχρονο κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα τον οποίο "λύγισε" με 2-0 στους "Ζωσιμάδες" με ...χρυσό σκόρερ Μπετανκόρ για την 19η αγωνιστική της Super League. Καλύτεροι οι Σερραίοι που πέτυχαν το δεύτερο συνεχόμενο διπλό τους και "βούλιαξαν" ακόμη περισσότερο βαθμολογικά την ομάδα των Ιωαννίνων που παρέμεινε στην προτελευταία θέση και συνεχίζει να δίνει την... μάχη της για την παραμονή στην μεγάλη κατηγορία.

Ανώτερος ο Πανσερραϊκός που πέτυχε δυο γκολ στο πρώτο μέρος

Ο Πανσερραϊκός μπήκε καλύτερα στο ματς, κυκλοφορούσε ωραία τη μπάλα ενώ άνοιξε λογαριασμό στο παιχνίδι μόλις το 11ο λεπτό. Ο Στάικος εξαπέλυσε φοβερό σουτ το οποίο και απέκρουσε ο Κλέιμαν όμως ο Μπετανκόρ πήρε σαν... από μηχανής θεός το ριμπάουντ και με απόλυτη ψυχραιμία έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με κοντινή κεφαλιά δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του (0-1).

Πέντε λεπτά αργότερα (16'), οι φιλοξενούμενοι... χτύπησαν ξανά με τον Μπετανκόρ ο οποίος"τσίμπησε" τη μπάλα προ του Κλέιμαν πλάσαρε σε κενή εστία ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στα... δυο γκολ για την ομάδα του. Οι γηπεδούχοι που έμοιαζαν σοκαρισμένοι με την εξέλιξη του αγώνα, προσπάθησαν να βγουν στην... αντεπίθεση με στόχο να βρουν το γκολ που θα τους έβαζε ξανά στο... παιχνίδι. Παρ' όλα αυτά οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που δημιουργούσαν κινδύνους αφού απείλησαν μέσα σε δυο λεπτά με σουτ των Μπετανκόρ (31') και Τομάς (32'). Στα εναπομείναντα λεπτά του πρώτου μέρους, δεν σημειώθηκε κάποια μεγάλη φάση, με τους Γιαννιώτες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια όντας στα... σχοινιά.

"Άγγιξε" το γκολ ο ΠΑΣ που είχε δοκάρι στο 79'

Το στοίχημα ήταν ένα για τον ΠΑΣ και αυτό δεν ήταν άλλο από το να βρει ένα γρήγορο γκολ και να διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες του για ανατροπή. Οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές στο δεύτερο ημίχρονο, απειλούσαν κυρίως από στημένες φάσεις ενώ είχαν στιγμή με σουτ του Ροσέρ από δύσκολη γωνία στο 64ο λεπτό. Στο 79ο λεπτό, ο ΠΑΣ που πίεζε ασφυκτικά τα καρέ του αντιπάλου του, "άγγιξε" το γκολ στο 79ο λεπτό με τον Μπάλαν ο οποίος έκανε γυριστό σουτ όμως η μπάλα δεν του έκανε το... χατίρι σταματώντας στο δοκάρι της εστίας του Χόβαν.

Κράτησε το υπέρ του 2-0 ο Πανσερραϊκός και έφυγε με τους τρεις βαθμούς

Ο Πανσερραϊκός αν και... θορυβήθηκε από το δοκάρι του ΠΑΣ δεν πιέστηκε... ιδιαίτερα ενώ είχε καλή ευκαιρία στο 85ο λεπτό με πρωταγωνιστές τους Άλεξιτς και Στάϊκό. Οι Σερραίοι διαφύλαξαν μέχρι το τελευταίο σφυριγμα του διαιτητή το υπέρ τους προβάδισμα με αποτέλεσμα να φύγουν με το διπλό και να ρίχνουν στο... καναβάτσο τον αντίπαλο τους που παρέμεινε στον πάτο της βαθμολογίας μαζί με την Κηφισιά.

ΠΑΣ Γιάννινα: Κλέιμαν, Σόρια,, Εραμούσπε, Παντελάκης, Τσαούσης (Κιάκος 60'), Καραχάλιος (Ριένστρα 60'), Τζίνο, Λεό (Τζίμας 46'), Παμλίδης, Ροσέρο (Έφορντ 81'), Κόντε (Μπάλαν 60').

Πανσερραϊκός: Χόβαν, Θυμιάνης, Μπέργκστρομ, Διαμαντής, Δεληγιαννίδης, Στάικος, Μορέιρα, Τομάς (Μούργος 89'), Ουάρντα (Πεταυράκης 89'), Ντάνκερλουι (Οικονόμου 81'), Μπετανκόρ (Άλεξιτς 71').