Ο αδικοχαμένος αστυνομικός έχασε τη ζωή του μετά τον τραυματισμό του στα επεισόδια του Ρέντη σε ηλικία μόλις 31 ετών. Η Super League αποφάσισε να αποδώσει φόρο τιμής στον Γιώργο Λυγγερίδη και θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή σε όλα τα παιχνίδια της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Φόρος τιμής από τη Super League στη μνήμη του Γιώργου Λυγγερίδη

Σε μία σημαντική κίνηση προχώρησε η Super League, η οποία σε ανακοίνωσή της ανέφερε πως θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην 23η αγωνιστική στη μνήμη του Γιώργου Λυγγερίδη. Ο αδικοχαμένος αστυνομικός -που έχασε τη ζωή του σε ηλικία 31 ετών- πάλεψε 20 ημέρες στη μονάδα εντατικής θεραπείας αλλά στο τέλος υπέκυψε στα τραύματά του.

Είχε τραυματιστεί στα επεισόδια στου Ρέντη με ναυτική φωτοβολίδα κατά τη διάρκεια του αγώνα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο Ελλάδος βόλεϊ ανδρών.

Η 23η αγωνιστική της Super League είναι επίσης αφιερωμένη στην εκστρατεία στήριξης των παιδιών που ταλαιπωρούνται από καρκίνο αλλά και όλης της ευαισθητοποίησης της κοινωνίας πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα.


Η ανακοίνωση της Super League για τον Γιώργο Λυγγερίδη

Η επίσημη ανακοίνωση της Super League αναφορικά με την ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αδικοχαμένου αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη:

Ανακοινώνεται ότι σε συνέχεια σχετικής ενημέρωσης που πραγματοποιήθηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, σε όλους τους αγώνες της 23ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη.