Το παιχνίδι της Championship ανάμεσα σε Γουέστ Μπρομ και Σαουθάμπτον βρισκόταν μόλις στο 6ο του λεπτό. Στον πάγκο των γηπεδούχων μια γνώριμη φιγούρα στους Έλληνας φιλάθλους – και κυρίως στους φίλους του Ολυμπιακού – ο Κάρλος Κορμπεράν.

Μετά το αποτυχημένο πέρασμά του από τη δική μας Super League και τον πάγκο του Ολυμπιακού, ο Ισπανός τεχνικός επέστρεψε στην Championship και έχει καταφέρει να επαναφέρει τη Γουέστ Μπρομ σε τροχιά ανόδου στην Premier League, καθώς η ομάδα του βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας και διεκδικεί με αξιώσεις παρουσία στα playoffs.

Η... απίθανη αποβολή του Κορμπεράν σε αγώνα της Championship

Το βράδυ της Παρασκευής, η Γουέστ Μπρομ υποδεχόταν την εξαιρετική Σαουθάμπτον από την οποία και ηττήθηκε με 2-0. Μόνο που ο Κορμπεράν δεν βρισκόταν στον πάγκο για να βοηθήσει τους ποδοσφαιριστές του!

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz6uuf8rb3qx)

Όταν ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού είδε την μπάλα να κατευθύνεται προς το μέρος του στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης, θεώρησε σκόπιμο να θυμίσει σε όλους… το αμυντικό του ένστικτο καθότι στη σύντομη ποδοσφαιρική του καριέρα στα τμήματα υποδομής της Βαλένθια αγωνιζόταν ως τερματοφύλακας.

Σε μια προσπάθεια αντεπίθεσης των “Aγίων” ο Κορμπεράν πίστεψε λανθασμένα ότι η μπάλα είχε βγει εκτός αγωνιστικού χώρου και σταμάτησε με το πόδι την πορεία της, διακόπτοντας φυσικά την επίθεση της Σαουθάμπτον.

Τέταρτος διαιτητής και βοηθός… απόρησαν με την ενέργειά του, ενημέρωσαν τον ρέφερι για την παράβαση και τελικά ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού αποβλήθηκε για τον πιο απίθανο λόγο που θα μπορούσε να φανταστεί! Δείτε το απίθανο στιγμιότυπο:

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz6siwxhight)