Μιλώντας για ποδόσφαιρο στην άμμο, κατευθείαν στο μυαλό έρχεται ο ιδανικότερος συμπαίκτης που θα μπορούσε να υπάρξει. Το όνομα αυτού φυσικά, Ροναλντίνιο, με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή να ανακοινώνεται από τον Ατζούν Ιλίτζαλι πως θα μπει στο Survivor για ποδοβόλεϊ.

Μπαίνει στο Survivor ο Ροναλντίνιο με τον Ατζούν να κάνει το "μπαμ"

Το... μπαμ της χρονιάς στην τούρκικη τηλεόραση κάνει ο Ατζούν Ιλίτζαλι που ήρθε σε συμφωνία με τον Ροναλντίνιο για να μπει στο παιχνίδι και να παίξει... ποδοβόλεϊ. Ο ποδοσφαιριστής που "χάιδευε" τη μπάλα καλύτερα από τον καθένα διαχρονικά θα μαγέψει για ακόμη μία φορά.

Πιο συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής του τούρκικου Survivor ανακοίνωσε στους παίκτες πως τους έχει μία έκπληξη για έναν ποδοσφαιριστή διεθνούς φήμης που πλέον δεν αγωνίζεται επαγγελματικά.

Ronaldinho Survivora Geliyor !

Θα διδάξει... ποδοβόλεϊ στο Survivor ο μάγος της μπάλας Ροναλντίνιο

Σε αρκετούς πήγε το μυαλό στον διεθνή με την εθνική Γερμανίας παίκτη, Μεσούτ Οζίλ, αλλά τελικά η έκπληξη ήταν πολύ μεγαλύτερη. Οι αντιδράσεις των παικτών ήταν απίστευτες ακούγοντας πως ο ποδοσφαιριστής που θα τους βοηθήσει να παίξουν ποδοβόλεϊ είναι ο Ροναλντίνιο.

Ο 43χρονος αστέρας που έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Παρί Σεν Ζερμέν, Μπαρτσελόνα και Μίλαν μεταξύ άλλων, θα κάνει την είσοδο του στο παιχνίδι για να δείξει σε όλους πως παίζεται το τόπι. Λέτε να δούμε σύντομα τον Ροναλντινιο η κάποιον άλλον σούπερ σταρ και στην ελληνική έκδοση του ριαλιτι;