Ο άνθρωπος που έχει πετύχει το μεγαλύτερο σουτ στην Ιστορία της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, ο παίκτης που φόρεσε την ερυθρόλευκη επί 18 έτη και που την κρέμασε για να αποχωρήσει στο ηλιοβασίλεμα, ο Συριανός Γιώργος Πρίντεζης, θα τιμηθεί από την ΚΑΕ στις 6 Σεπτεμβρίου 2024, καθώς η φανέλα του με το νούμερο 15 θα γίνει ένα από τα μπάνερ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. 

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός, μετά το περυσινό "The Night Of The Legend" και την τιμή στον Βασίλη Σπανούλη, αποσύρει άλλη μία φανέλα ενός εκ των αναμφισβήτητων ηρώων του συλλόγου. Μάλιστα, ο Πρίντεζης το "έμαθε" ανήμερα των 39ων γενεθλίων του, στις 22 Φεβρουαρίου 2024, με την ΚΑΕ να ανεβάζει στο instagram ένα βίντεο στο οποίο είναι, όπως πάντα, χωρίς κόπο ξεκαρδιστικός. 




Γιώργος Πρίντεζης: Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός

Life’s most precious moments are the ones engraved in our memories.” («Οι πιο πολύτιμες στιγμές είναι εκείνες που χαράσσονται στην μνήμη μας»).

Στο άκουσμα του ονόματος του Γιώργου Πρίντεζη το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό όλων, είναι το πεταχτάρι στην Κωνσταντινούπολη, με το οποίο «χάρισε» το δεύτερο Ευρωπαϊκό στον Θρύλο και τον επανάφερε -μετά από χρόνια- στην κορυφή της Ευρώπης. Ωστόσο, ο «Πρι» είναι πολλά περισσότερα από μία στιγμή…

Στις 6 Σεπτεμβρίου του 2024 η ΚΑΕ Ολυμπιακός θα τιμήσει με μια ξεχωριστή γιορτή, τον σπουδαίο αθλητή, τον μεγάλο αρχηγό, τον γνήσιο Ολυμπιακό, Γιώργο Πρίντεζη, αναρτώντας στον ουρανό του ΣΕΦ για πάντα τη φανέλα με το Νο15.

Μείνετε συντονισμένοι…