Όσο μετριόφρων και αγνός και αν είναι σαν άνθρωπος, τα επιτεύγματά του μιλούν από μόνα τους. Ο Μίλτος Τεντόγλου είναι ξανά Παγκόσμιος Πρωταθλητής και πήρε άλλο ένα χρυσό μετάλλιο με τον Εθνικό Ύμνο της Ελλάδας να ακούγεται ξανά, αυτή τη φορά στη Γλασκώβη. Ο Τεντόγλου κατά τη διάρκεια της απονομής δεν μπορούσε να κρύψει την περηφάνεια και τη συγκίνησή του. Δεν είναι δα και εύκολο να γίνεσαι ο κορυφαίος του είδους σου.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czji5gm6pml5)

Όλες οι θυσίες, ο ιδρώτας, η πνευματική και σωματική προετοιμασία, όλη αυτή η προσπάθεια που έχει κάνει, κάνει και θα συνεχίσει να κάνει ο Μίλτος Τεντόγλου ήταν ζωγραφισμένα σε ένα βουρκωμέβο βλέμμα στο πρώτο σκαλί του βάθρου! Η συνέχεια όμως προβλέπεται ακόμα καλύτερη. Και όταν ολόκληρος Καρλ Λιούις είναι υποστηρικτής σου, αυτό λέει πολλά!

"Έχω τα μάτια μου στραμμένα στο Ευρωπαϊκό και τους Ολυμπιακούς Αγώνες"

Στις δηλώσεις του ο 25χρονος Πρωταθλητής αναφέρθηκε ξανά στη δυσκολία του πρωινού τελικού και πόσο δεν τον βοήθησε. Είπε για ακόμη μια φορά πως δεν ήταν ικανοποιημένος με την προσπάθειά του και έδωσε ραντεβού ακόμη πιο διψασμένος τόσο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα όσο κυρίως για τους Ολυμπιακούς Αγώνες λέγοντας πως έχει τα μάτια του στραμμένα στον ανοιχτό στίβο!

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czjihhpo8irl)