Ο Λούκα Ντόντσιτς έκανε τέταρτο συνεχόμενο triple-double όμως αυτό δεν ήταν αρκετό ώστε να οδηγήσει την ομάδα του στη νίκη με τους Σίξερς να φεύγουν με πολύτιμο διπλό από το Ντάλας κερδίζοντας με 120-116, ανεβαίνοντας στο 35-25 και την 5η θέση της Ανατολικής Περιφέρειας του NBA. Ο Μάξεϊ ξεκίνησε εντυπωσιακά για την ομάδα της Φιλαδέλφεια, ο Ούμπρε έδωσε πολύτιμες επιθετικές βοήθειες και ο Τομπάιας Χάρις ηγήθηκε στα τελευταία λεπτά, όταν και προσπάθησαν να κάνουν την ανατροπή οι Μάβερικς!

Δεν ήταν αρκετό το triple-double του Ντόντσιτς για τους Μάβερικς

Ο Μάξεϊ ξεκίνησε καυτός από πλευράς Φιλαδέλφεια και με 17 προσωπικούς πόντους σε εκείνο το διάστημα, οδήγησε την ομάδα του στο να πάρει διψήφιο προβάδισμα και να κλείσει προηγούμενη την πρώτη περίοδο (22-32). Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι Ντάλας ήταν άκρως παραγωγικοί και μείωσαν τη διαφορά του ημιχρόνου στο -5 (51-56). 

Όλοι περίμεναν το ξέσπασμα από την παρέα του Λούκα Ντόντσιτς όμως αυτό δεν ήρθε στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου καθώς οι Σίξερς είχαν αρκετούς πρωταγωνιστές στην επίθεση με Λάουρι και Ούμπρε να δίνουν πολύτιμες βοήθειες ενώ στην άμυνα κράτησαν τους γηπεδούχους χαμηλά για τα δεδομένα τους φτάνοντας ξανά τη διαφορά σε διψήφια επίπεδα (90-76).

 Στο τέταρτο δεκάλεπτο ο Ντόντσιτς το πήρε πάνω του φτάνοντας ξανά σε triple-double, το τέταρτο συνεχόμενο έχοντας πάνω από 30 πόντους. Όμως ο Σλοβένος υπερπαίκτης δεν είχε τη βοήθεια που θα ήθελε από τον Κάιρι Ίρβινγκ ο οποίος ήταν αρκετά άστοχος και όταν ξύπνησε ήταν πολύ αργά. Ο Νικ Νερς επέλεξε σχήμα με τον... Μπατούμ στο "5", κάτι που εν τέλει του βγήκε.

Όταν οι Μάβερικς έφτασαν τη διαφορά στο -5, ο Τομπάιας Χάρις έβαλε κρίσιμα σουτ τιμωρώντας την κάκιστη άμυνα των παικτών του Κιντ με τους Σίξερς να φεύγουν με ένα... αναπάντεχο διπλό!