Ο ΠΑΟΚ δεν τα κατάφερε στην Κροαρία όπου ηττηθηκε με 2-0 από την Ντινάμο Ζάγκρεμπ στην πρώτη κόντρα των δύο ομάδων στην φάση των "16" του Europa Conference League. Η ρεβάνς θα διεξαχθεί την επόμενη Πέμπτη στην Τούμπα, εκεί όπου οι "ασπρόμαυροι" θα τα δώσουν όλα για να κάνουν την ανατροπή.

Για τον ΠΑΟΚ ήταν η πρώτη ήττα φέτος στο Europa Conference League. Καθώς στα 12 παιχνίδια που προηγήθηκαν, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου είχε 9 νίκες και 3 ισοπαλίες. Εκείνος που έβαλε τέλος σε αυτό το σερί, ήταν ο σταρ της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, Μπρούνο Πέτκοβιτς, ο οποίος έβαλε και τα δύο γκολ της αναμέτρησης.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έβαλε τους Κωνσταντέλια, Τάισον, Ζίβκοβιτς να παίξουν πίσω από τον Τόμας. Ωστόσό με αυξημένο ρόλο στην αμυντική λειτουργία, για να μην αφήσουν τηνν Ντινάμο Ζάγκρεμπ να κάνει το παιχνίδι της. Από την άλλη πλευρά και η Κροατική ομάδα έκλεινε χώρους σε αυτή την τριάδα για να μην την αφήσει να δημουργήσει.

Αποτέλεσμα ήταν να μην υπάρξουν ιδιαίτερες φάσεις και από τις δύο ομάδες έως το 27' όπου η κεφαλιά του Ζίβκοβιτς πέρασε δίπλα από το δοκάρι.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cznt156ujnn5)
Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cznt157i8h15)
Ωστόσο στο 37' και μετά από λάθος γύρισμα του Ότο ο φορμαρισμένος Μπρούνο Πέτκοβιτς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με διπλή προσπάθεια.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czntdcogbgup)
Στο δεύτερο ημίχρονο τόσο ο ΠΑΟΚ, όσο και τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ θέλησαν να δώσουν ένα πιο γρήγορο ρυθμο στην αναμέτρηση. Μάλιστα στο 60' ο Λουτσέσκου έριξε στο ματς τον Κίριλ Ντεσπόντοφ. Ο Βούλγαρος εξτρέμ έπιαξε στην κορυφή της επίθεσης με στόχο να γίνουν πιο ευέλικτοι οι "ασπρόμαυροι".

Η Ντινάμο Ζάγκρεμπ ήταν όμως αυτή που έβαλε και δεύτερο γκολ, πάλι με τον Μπρούνο Πέτκοβιτς (7 γκολ σε 6 ματς στο Conference League) στο 71'.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cznuflxxmwbt)
Ντινάμο Ζάγκρεμπ: Νέβιστιτς, Ριστόφσκι, Μπερνάουερ, Θεοφίλ-Καθρίν, Πέρκοβιτς, Μίσιτς, Σούσιτς, Σπίκιτς (73' Κανέκο), Μπατούρινα (90'+3 Χαλίλοβιτς), Χόξα (46' Βίντοβιτς) , Πέτκοβιτς (89' Κουλένοβιτς)

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Μπάμπα, Κουλιεράκης, Κετζιόρα, Ότο, Μεϊτέ, Οζντόεφ (69' Σβαμπ), Κωνσταντέλιας (69' Μουργκ), Τάισον, Α. Ζίβκοβιτς (83' Τζίμας), Τόμας (60' Ντεσπόντοφ)