Για 89' λεπτά η Νότιγχαμ Φόρεστ φλέρταρε με μια τεράστια νίκη μέσα στη Λούτον στην προσπάθειά της για όσο το δυνατόν γρηγορότερη παραμονή στα "μεγάλα σαλόνια" της Premier League. Παρ' όλα αυτά το γκολ του Μπέρι στο 89' ήρθε ως απάντηση σε αυτό του Γουντ και έτσι οι δύο ομάδες παραμένουν σε απόσταση τριών βαθμών. Νέο ενδιαφέρον βάζει η νίκη της Μπέρνλι επί της Μπρέντφορντ στη μάχη της ουράς καθώς οι "Σφήκες" μένουν στους 26 βαθμούς (έναν παραπάνω από τους "Φόρεστερς"). Πολύ πίσω ακόμα η ομάδα του Κομπανί (στους 17).

Στα του παιχνιδιού του "Κένιλγουορθ Ρόουντ", το γκολ του Κρις Γουντ στο 34' έκανε τη διαφορά στο πρώτο ημίχρονο, όπου η ομάδα του Νούνο είχε περισσότερες τελικές. Αφού ακυρώθηκε το γκολ του Μενγκί για χέρι, η Νότιγχαμ πήγε με προβάδισμα στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Έντουαρντς είχε την κατοχή της μπάλας όμως και πάλι οι φιλοξενούμενοι είχαν τις περισσότερες τελικές. Το πόδόσφαιρο όμως σε αυτές τις περιπτώσεις πάντα τιμωρεί και κάπως έτσι η Λούτον βρήκε το γκολ της ισοφάρισης στο 89'. Αξίζει να σημειωθεί πως η Νότιγχαμ είχε "χρυσή" ευκαιρία στο 90+7' να φύγει με το διπλό όμως ο Γέιτς αστόχησε για λίγα εκατοστά.

Για ακόμη μια αναμέτρηση έμεινε εκτός αποστολής ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος με τον Ματς Σελς που ήρθε στη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη να έχει πάρει τα γάντια του βασικού "σπίτι του".