To Εuro 2024 βρίσκεται προ των πυλών. Το μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα πάνω του, με το βαρύτιμο τρόπαιο να "κλέβει" δικαίως τις εντυπώσεις και να γίνεται διακαής πόθος των χωρών που φιλοδοξούν να το σηκώσουν ψηλά στον ουρανό. Την ευκαιρία να το δουν από κοντά θα έχουν και οι Έλληνες καθώς το τρόπαιο θα έρθει την Πέμπτη (21/03) στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Ζάππειο Μέγαρο.

Το τρόπαιο του Euro 2024 έρχεται την Πέμπτη (21/03) στην Αθήνα

Στο Ζάππειο Μέγαρο θα βρίσκεται το τρόπαιο του UEFA EURO 2024, σε μία εκδήλωση ανοιχτή για το κοινό το απόγευμα της Πέμπτης 21/3 από τις 15:00 έως τις 20:00. Ο κόσμος θα έχει την μοναδική ευκαιρία να φωτογραφηθεί μαζί του ενώ θα υπάρχουν και πολλές εκπλήξεις και δώρα όπως διπλά ταξιδιωτικά πακέτα για την μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου που θα διεξαχθεί στη Γερμανία.


Μάλιστα, το τρόπαιο έρχεται στην Αθήνα σε μια αρκετά συμβολική μέρα αφού η Εθνική Ελλάδος την Πέμπτη δίνει την πρώτη... μάχη κόντρα στο Καζακστάν με στόχο να κάνει το πρώτο βήμα που θα την φέρει πιο κοντά στα γήπεδα της Γερμανίας το καλοκαίρι. Σημειώνεται ότι το event διοργανώνεται από τη Stoiximan η οποία είναι η επίσημος χορηγός του Euro 2024.