Τη μεταγραφή του Άρντον Τζασάρι από τη Λουκέρνη ανακοίνωσε η Μπριζ, σε ένα βίντεο που περιπλέκει τον ΠΑΟΚ, τον οποίο θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά του Conference League. Η ομάδα του Βελγίου έκανε σημαντική μεταγραφή, αφού απέκτησε έναν 21χρονο διεθνή Ελβετό μέσο, ο οποίος ήταν στόχος τόσο της Γουέστ Χαμ όσο και της Σέλτικ. Ο Τζασάρι, που η σκούφια του κρατά από εθνοτική αλβανική μειονότητα της Βόρειας Μακεδονίας, φέρεται ως το σημαντικότερο ταλέντο του ελβετικού ποδοσφαίρου, ενώ στο Κόσοβο γράφτηκε ότι για εκείνον ενδιαφέρονται ομάδες όπως η Πόρτο, η Λειψία και η Αταλάντα. 

Μάλιστα, η φυγή του από τη Λουκέρνη θεωρούνταν σίγουρη, ακόμα και προ δεκαμήνου, με τον Τζασάρι να συνεχίζει, πάντως, να παίζει στην ελβετική ομάδα. 

Μπριζ: Θαυμασιο βίντεο για τη μεταγραφή

Πιτσιρικάς παίζει μπάλα και ανεβαίνει σε πεζούλι, κοιτάζοντας αφίσα λεωφορείου στην οποία προλογίζονται τα δύο παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ για τους προημιτελικούς του Conference League. Η αφίσα αλλάζει και φαίνεται ο Άρντον Τζασάρι. Το παιδί πετάει την μπάλα και ο άνθρωπος στην αφίσα ζωντανεύει. Πετάει την μπάλα και λέει: "Με λένε Άρντον Τζασάρι, είμαι 21 χρόνων από την Ελβετία και ανυπομονώ να σας συναντήσω".