Ο Παναθηναϊκός έχει έναν μεγάλο ποδοσφαιριστή. Είναι και Έλληνας, οπότε απολαύστε τον. Μην τον τιμωρείτε!”…

Ο Ματίας Αλμέιδα έχει αντιμετωπίσει στην καριέρα του ουκ ολίγους χαρισματικούς επιθετικούς, οι περισσότεροι εκ των οποίο συγκαταλέγονται στη λίστα των θρύλων του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Όταν, λοιπόν, ακούς από τα δικά του χείλη τέτοιους ύμνους για ένα Ελληνόπουλο (που μάλιστα αγωνίζεται σε αντίπαλο της ΑΕΚ), αντιλαμβάνεσαι πόσο αστραφτερό είναι πλέον το διαμάντι του Φώτη Ιωαννίδη που έμοιαζε εκτυφλωτικό το βράδυ της Τετάρτης στο “Απόστολος Νικολαΐδης”.


Όχι, ούτε ο Παναθηναϊκός ήταν καλός στο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής των playoffs της Super League με αντίπαλο την “Ένωση”, ούτε φυσικά η ΑΕΚ η οποία για δεύτερη διαδοχική αναμέτρηση (μετά την προβληματική εμφάνισή της και στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό) κινήθηκε σε πολύ χαμηλά επίπεδα… πτήσης.

Ο Φώτης Ιωαννίδης και μια αδιανόητη παράσταση στη Λεωφόρο

Ο λόγος για τον οποίο οι “πράσινοι” πήραν τους τρεις βαθμούς της νίκης έχει ονοματεπώνυμο και οφείλεται κατά 90% σε μια από τις κορυφαίες παραστάσεις που προσέφερε ποτέ στο κοινό ενός ντέρμπι Έλληνας ποδοσφαιριστής.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0asbnwfrbix)

Έβλεπες αμυντικούς της κλάσης του Μουκουντί και του Βίντα να γίνονται… παιχνιδάκι στις διαθέσεις του καταιγιστικού Φώτη Ιωαννίδη και αντιλαμβανόσουν γιατί τα ελληνικά σύνορα δεν… χωράνε πλέον τον διεθνή επιθετικό του “τριφυλλιού”.

Θαρρείς και έβλεπες έναν ποδοσφαιριστή να τρέχει σε…
fast forward. Θαρρείς και ξαφνικά ήρθε να κάνει στο πρωτάθλημά μας μια guest εμφάνιση κάποιος αστέρας της Premier League, της La Liga, της Bundesliga, ή της Serie A.

Η απάντηση του Ιωαννίδη στην απαξίωση και τον οχετό των social media

Ποιος; Ένας ποδοσφαιριστής που μόλις πριν από λίγους μήνες (στις αρχές του 2024) έβλεπε τη σύντροφό του, Ελένη Βουλγαράκη, να δέχεται χυδαίες επιθέσεις στα social media μετά τον τραυματισμό του και το χαμένο πέναλτι στον αγώνα κυπέλλου με τον Ατρόμητο.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cyn8rkek2z5l)

Την ώρα που οι πορτογαλικές εφημερίδες ντύνουν τον Ιωαννίδη στα πράσινα της Σπόρτινγκ, με Ιταλούς και Ισπανούς να αναφέρονται σε σοβαρό ενδιαφέρον της Αταλάντα και της Σεβίλλης, η μετοχή του 24χρονου επιθετικού πραγματοποιεί αλλεπάλληλα limit up. Και όσο πλησιάζουμε στο καλοκαίρι οι σκάουτερ που θα παίρνουν θέση στις εξέδρες του “Απόστολος Νικολαϊδης” θα αυξάνονται με τους ίδιους ρυθμούς.

Ο Παναθηναϊκός, δεδομένα, θα επιχειρήσει να τον δελεάσει καταθέτοντας, ενδεχομένως, τη μεγαλύτερη πρόταση που θα έχει προσφερθεί σε Έλληνα ποδοσφαιριστή του “τριφυλλιού”, για να προλάβει τις… σειρήνες. Η τιμή πώλησης, όμως, βρίσκεται ήδη στο τραπέζι. Απλά πλέον δεδομένα θα πρέπει να έχει τον αριθμό “20” μπροστά. Φροντίζει ο ίδιος ο Ιωαννίδης να ανεβάζει την τιμή του και να πιστοποιεί ότι η ποδοσφαιρική του μοίρα αργά ή γρήγορα θα τον οδηγήσει σε ένα πρωτάθλημα μεγαλύτερο από το δικό μας!

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0asku6yfzup)