Ο Μαγκομέντ Οζντόεφ χάρισε, με το γκολ του στο 89', το βαθμό της ισοπαλίας στον ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με την ΑΕΚ για την 4η αγωνιστική των playoffs στη Super League. Αυτό το 2-2, που διατηρεί το "δικέφαλο του Βορρά" στην κορυφή, ήρθε από έναν ποδοσφαιριστή που πέρασε δύσκολα, αφού, όπως είπε μετά τη λήξη του παιχνιδιού, αντιμετώπισε ψυχολογικά προβλήματα.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0e5dovlx8bd)  

Η δήλωση του Μαγκομέντ Οζντόεφ


Καταρχάς για το παιχνίδι θεωρώ ότι η ομάδα έπαιξε πάρα πολύ καλά, όλοι έπαιξαν πολύ καλά, όλοι έπαιξαν ο ένας για τον άλλο. Είμαι χαρούμενος που κατάφερα και εγώ να βοηθήσω την ομάδα γιατί πήραμε έναν πάρα πολύ σημαντικό βαθμό σήμερα.

Το τελευταίο διάστημα είχα πολλά προβλήματα, αντιμετώπισα ένα πρόβλημα τραυματισμού, αγωνίστηκα σε κάποια παιχνίδια ως τραυματίας. Είναι η πρώτη μου φορά που έχω και Ευρώπη μέσα σε μία σεζόν οπότε δυσκολεύτηκα αρκετά με αυτό.

Σίγουρα ήταν ένα δύσκολο διάστημα για μένα, είχα και κάποια ψυχολογικά προβλήματα, ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου που αντιμετώπισα κάτι τέτοιο, παρ' όλα αυτά ο προπονητής (σημ. Λουτσέσκου) ήταν πάντα δίπλα μου, ο πρόεδρος (σημ. Σαββίδης) ήταν δίπλα μου και τους ευχαριστώ πάρα πολύ. Όλοι με στήριξαν από την πρώτη στιγμή.


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0e5zw1okrq9)


Σίγουρα έπρεπε να το ξεπεράσω. 

Πάλεψα, είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζω παρόμοιο πρόβλημα οπότε δυσκολεύτηκα αρκετά αλλά είμαι και πάλι πίσω. Νιώθω πολύ φρέσκος, ξεπέρασα και το πρόβλημα τραυματισμού και τώρα είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα και είμαι χαρούμενος που σήμερα κατάφερα να το κάνω.

Πραγματικά πιστεύω ότι έχουμε τους καλύτερους οπαδούς, είμαι χαρούμενος και που το μοιράστηκα αυτό και γενικά είμαι χαρούμενος για όλη τη στήριξη που έχουμε πάρει.