Τι κι αν η σεζόν στη Super League συνεχίζεται σε αμείωτους ρυθμούς με τους τέσσερις διεκδικητές του τίτλου να χωρίζονται από τέσσερις μόλις βαθμούς. Παρ' όλα αυτά τα μεταγραφικά σενάρια δίνουν και παίρνουν, πόσο μάλλον αυτά που προέρχονται από την Τουρκία και αφορούν τον Παναθηναϊκό. Το "τριφύλλι" έχει πάντα την τιμητική του στα δημοσιεύματα της γειτονικής χώρας και πλέον το νεότερο από αυτά αναφέρει αντικατάσταση του Φατίχ Τερίμ με τον Φερνάντο Σάντος.

Ο δεύτερος δεν θα συνεχίσει μετά το τέλος της σεζόν στον πάγκο της Μπεσίκτας ενώ ο πρώτος είναι ξεκάθαρο πως ήρθε στον Παναθηναϊκό με αποκλειστικό στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Βέβαια, ο Τερίμ δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2025. 

Τι γράφουν οι Τούρκοι για Παναθηναϊκό, Σάντος και Τερίμ

Το τουρκικό ειδησεογραφικό πρακτορείο «Takvim Haber» συνδέει αυτές τις δύο πληροφορίες και αναφέρει ότι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν μπει ήδη σε διαδικασίες διερευνητικών επαφών με την πλευρά του πρώην ομοσπονδιακού μας τεχνικού αλλά και πρώην προπονητή των ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για την επιστροφή του στο "τριφύλλι".

Θυμίζουμε πως ο Φερνάντο Σάντος είχε περάσει για ένα μικρό χρονικό διάστημα από τον πάγκο του Παναθηναϊκού το 2002 τον οποίο κατάφερε να φτάσει μέχρι τα προημιτελικά του Κυπέλλου UEFA, προτού αποχωρήσει λόγω... πιέσεων του κόσμου στον Γιάννη Βαρδινογιάννη.