Ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής Ευρώπης στους Κ19, ύστερα από μια μεγαλειώδη εμφάνιση στον τελικό του Youth League στη Νιόν επί της Μίλαν και το τελικό 3-0, και το τρόπαιο πήγε στα χέρια του αρχηγού, Θάνου Κουτσογούλα, ο οποίος περιχαρής το σήκωσε στον ελβετικό ουρανό.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0qur3rfi115)

Ολυμπιακός-Μίλαν: "Είναι τρελός ο πρόεδρος" 

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, που έφτασε στο γήπεδο στην ανάπαυλα του παιχνιδιού και έφερε ξεκάθαρα γούρι στους μικρούς, άκουσε το σύνθημα "είναι τρελός ο πρόεδρος" από τους εφήβους που έδωσε στο ελληνικό ποδόσφαιρο τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο του σε διασυλλογικό επίπεδο. 

Μάλιστα, με τον Κουτσογούλα να παίρνει το τρόπαιο και να πλησιάζει προς τους συμπαίκτες του, το "σήκωσέ το το γ...νο" από τους ποδοσφαιριστές με τα ερυθρόλευκα που ανυπομονούσαν για την άρση, δόνησε την ατμόσφαιρα. Από τα μεγάφωνα παιζόταν non stop ο ύμνος της ομάδας, σχεδόν από τη στιγμή που οι παίκτες του Συλαϊδόπουλου παρέλαβαν τα μετάλλιά τους από τον Θεόδωρο Θεοδωρίδη, γενικό γραμματέα της UEFA. 

Μόνο ένας παίκτης της Μίλαν, ο αρχηγός Γιαν-Κάρλο Σίμιτς, έμεινε για να παραμείνει την παραμονή. Ο 18χρονος ποδοσφαιριστής ήπιε το πικρό ποτήρι, ως απαραίτητο συστατικό για να αποτυπώσει τον πόνο και να πάρει επιπλέον κίνητρο ώστε να μην του ξανασυμβεί. 

olympiakos_milan_aponomi_2
olympiakos_milan_aponomi_1
olympiakos_milan_aponomi_10
olympiakos_milan_aponomi_9
olympiakos_milan_aponomi_8
olympiakos_milan_aponomi_7
olympiakos_milan_aponomi_6
olympiakos_milan_aponomi_5
olympiakos_milan_aponomi_4
olympiakos_milan_aponomi_3


Η απονομή έγινε μπροστά στον πρόεδρο του Ολυμπιακού και εντός του αγωνιστικού χώρου, ενώ οι παίκτες σήκωσαν στα χέρια τον προπονητή τους, Σωτήρη Συλαϊδόπουλο, ο οποίος δευτερόλεπτα πριν τη λήξη της αναμέτρησης με τη Μίλαν, έδωσε το έναυσμα ώστε όλα τα μέλη του τεχνικού επιτελείου να αγκαλιαστούν.