Παρατάχθηκαν χωρίς τους Γιάννη Αντετοκούνμπο και Ντέιμιαν Λίλαρντ. Είδαν τον Μπόμπι Πόρτις να αποβάλλεται μόλις στο 7ο λεπτό της αναμέτρησης αλλά και τους Κρις Μίντλετον και Πάτρικ Μπέβερλι να τραυματίζονται εν ώρα αγώνα. Πόσα να αντέξουν οι Μιλγουόκι Μπακς; Η ομάδα του Ντοκ Ρίβερς μπορεί να το πάλεψε αλλά δεν απέφυγε τη μοίρα της και γνώρισε την ήττα από τους Ιντιάνα Πέισερς οι οποίοι έκαναν το 3-1 στη μεταξύ τους σειρά για τα Playoffs του NBA και πλέον έχουν τρεις ευκαιρίες για να πάρουν την πρόκριση στα ημιτελικά της Ανατολής.

Οι Πέισερς είδαν τον Μάιλς Τέρνερ να κάνει βραδιά καριέρας με 29 πόντους, 7/9 τρίποντα (!), 9 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 3 τάπες ενώ από κοντά ως συνήθως ήταν σε απόδοση και ο Ταϊρίς Χαλιμπέρτον ο οποίος είχε περισσότερο εκτελεστικές παρά δημιουργικές αρμοδιότητες τελειώνοντας το παιχνίδι με 24 πόντους και 4 ασίστ.

Τη μπαγκέτα της δημιουργίας όμως μοιράστηκαν άπαντες για τους γηπεδούχους οι οποίοι είναι η μόνη ομάδα στα φετινά Playoffs που έχει 30+ ασίστ και μάλιστα το έχει καταφέρει σε τρεις διαφορετικές αναμεντρήσεις. Ο Καρλάιλ είχε την τύχη να έχει 6 παίκτες του σε διψήφια επίπεδα με την Ιντιάνα να έχει την απάντηση σε ότι έκανε το Μιλγουόκι, τελειώνοντας την αναμέτρηση με 22 εύστοχα τρίποντα, επίδοση ρεκόρ για το franchise στην post-season.

Για τα "Ελάφια" που το πάλεψαν αρκετά ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, πρώτος σκόρερ ήταν ο Μπρουκ Λόπεζ με 27 πόντους (9/13 δίποντα, 3/5 τρίποντα, 0/4 βολές, 9 ριμπάουντ) ενώ οι Κρις Μίντλετον ( (9/18 δίποντα, 7/8 βολές, 10 ριμπάουντ, 5 ασίστ) και Μαλίκ Μπίσλεϊ (20 πόντοι) ακολούθησαν στο σκοράρισμα.

Η σειρά πλέον μεταφέρεται στο "Fiserv Forum" του Μιλγουόκι, εκεί όπου οι Μπακς τα ξημερώματα της Πρωτομαγιάς (1/5, 4:30) θα θελήσουν να πάρουν τη νίκη που θα τους κρατήσει ζωντανούς στη σειρά.

Τα δωδεκάλεπτα: 33-33, 67-64, 98-85, 126-113

Milwaukee Bucks vs Indiana Pacers Full Game 4 Highlights | Apr 28 | 2024 NBA Playoffs