Ο Παναργειακός είναι ξανά στις επαγγελματικές κατηγορίες έπειτα από 27 χρόνια απουσίας. Μετά από μια απαιτητική σεζόν στον δύσκολο 3ο όμιλο της Γ' Εθνικής, η ομάδα του Άργους κατάφερε να κατακτήσει το πρωτάθλημα από την προτελευταία αγωνιστική κιόλας και να πάρει το εισιτήριο για τη Super League 2, με μια άλλη ιστορική ομάδα της Πελοποννήσου, την Κόρινθο, να βγαίνει στη δεύτερη θέση με τις νίκες των "Λύκων" από την Αργολίδα στα μεταξύ τους παιχνίδια να κάνουν στην ουσία τη διαφορά. 

Παναργειακός - Η υποδοχή των Πρωταθλητών στο Άργος (28-4-2024)

Με ένα εντυπωσιακό ντεμαράζ στον δεύτερο γύρο ο Παναργειακός βρέθηκε από τις θέσεις 5-7 και τους 27 βαθμούς που συγκέντρωσε στον πρώτο γύρο, στους 76 και την πρώτη θέση του τρίτου ομίλου. Με τη γνωστή αμυντική συνταγή του προπονητή Γιώργου Βαζάκα, η ομάδα του Άργους έκανε 15 νίκες και 2 ισοπαλίες στο δεύτερο γύρο και πήρε τον τίτλο παρά το γεγονός ότι είχε την 8η καλύτερη επίθεση του ομίλου. 

Μετά το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής, η ομάδα γύρισε στο Άργος, εκεί όπου στήθηκε ένα τεράστιο πάρτι στο κέντρο της πόλης με το παλιό Δημαρχείο να έχει φωτιστεί στα πράσινα. Με πυροτεχνήματα να φωτίζουν τον ουρανό και τον ύμνο της ομάδας να ντύνει την πόλη, διοίκηση, προπονητές και παίκτες πανηγύρισαν το σπουδαίο αυτό επίτευγμα για το σύλλογο.

Μετά τον Πανιώνιο που πανηγύρισε και εκείνος την επιστροφή του στις επαγγελματικές κατηγορίες μετά το 2020 αλλά και την Καβάλα που κυριάρχησε στον όμιλό της και επέστρεψε μετά από έναν χρόνο απουσίας, και ο Παναργειακός θα αγωνίζεται στη Super League 2 τη νέα σεζόν.

panargeiakos_fiesta_g_ethniki_palio_dimarxeio
panargeiakos_fiesta_g_ethniki_plateia-laptop-eo6pqm4c
panargeiakos_fiesta_g_ethniki_panigirismoi_dimarxeio
panargeiakos_fiesta_g_ethniki_ipodoxi
panargeiakos_fiesta_g_ethniki_vazakas
panargeiakos_fiesta_g_ethniki_champions