Ήταν ένα από τα ονόματα που είχαν ακουστεί για... πολλούς και διάφορους "μνηστήρες" ενόψει του μεταγραφικού καλοκαιριού της Euroleague. Ο Σέιν Λάρκιν όμως δεν το κουνάει από το "σπίτι του" καθώς ανακοινώθηκε η επέκταση της συμφωνίας του με την Αναντολού Εφές. Ο Αμερικανός κορυφαίος γκαρντ ανανέωσε το συμβόλαιό του και θα παραμείνει κάτοικος Κωνσταντινούπολης μέχρι το 2028!

Μπορεί προ ολίγων ημερών ο ίδιος να είχε διαψεύσει δημοσίευμα που ανέφερε ότι αρνήθηκε πρόταση της Φενέρμπαχτσε προκειμένου να παραμείνει στην Αναντολού Εφές όμως αυτή η κίνηση έμελλε να είναι απλώς... τυπικού χαρακτήρα. Ίσως ο Αμερικανός σταρ να περίμενε τις εξελίξεις γύρω από το θέμα του προπονητή, με τον Μιγιάτοβιτς εν τέλει να παραμένει στο τιμόνο της ομάδας μετά το εντυπωσιακό κλείσιμο της Regular Season. Υπενθυμίζεται πως και ο Βασίλης Σπανούλης ήταν στους "μνηστήρες" για τον πάγκο της Εφές, από τη στιγμή που πάγωσε η συμφωνία με τον Τσάβι Πασκουάλ.

Μετά την απόρριψη του Έβανς, η Φενέρ έφαγε "χυλόπιτα" και από τον Λάρκιν

Χαμένη της όλης υπόθεσης είναι φυσικά η Φενέρμπαχτσε του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους η οποία ψάχνει απεγνωσμένα έναν σπουδαίο γκαρντ για να εντάξει στο ρόστερ της, θέλοντας να "ξεφορτωθεί" τους Καλάθη και Ντόρσεϊ (επιστρέφει και ο Ραούλ Νέτο τη νέα σεζόν μετά τον τραυματισμό του), παρ' όλο που οι δύο Έλληνες κάνουν πολύ καλή δουλειά, ειδικά στη σειρά των Playoffs απέναντι στη Μονακό. Η Φενέρ πέραν του Λάρκιν, είχε προσπαθήσει νωρίτερα να πάρει τον Κίναν Έβανς όμως εκείνος φέρεται να έχει διαλέξει τον Ολυμπιακό.

Το σίγουρο είναι ότι οι δρόμοι Έβανς και Ζαλγκίρις αναμένεται να χωρίσουν, κάτι που μοιάζει να έχουν αποδεχθεί στο Κάουνας. Κάτι που φυσικά φαίνεται από το γεγονός ότι οι Λιθουανοί βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Σιλβέν Φρανσίσκο. Ο Γάλλος πρώην γκαρντ του Περιστερίου έκανε μια μεστή χρονιά με την Μπάγερν δείχνοντας και ηγετικά χαρακτηριστικά, γι' αυτό και ο Αντρέα Τρινκιέρι τον θέλει για να ηγηθεί, στη θέση του Κίναν Έβανς.