Για λίγο ακόμη θα χρειαστεί να περιμένουν οι Μπόστον Σέλτικς για να μάθουν τον αντίπαλο τους στα ημιτελικά των Playoffs του NBA στην Ανατολή, μιας και Ορλάντο Μάτζικ και Κλίβελαντ Καβαλίερς θα παλέψουν για την πρόκριση σε έβδομο παιχνίδι της σειράς. Οι δύο ομάδες να αποτελούν το μοναδικό ζευγάρι που το εισιτήριο τους θα κριθεί στο τελευταίο παιχνίδι της σειράς, με τις έδρες να αποτελούν σήμα κατατεθέν.

Έστειλαν σε έβδομο παιχνίδι τη σειρά των Playoffs του NBA οι Ορλάντο Μάτζικ

Οι Ορλάντο Μάτζικ υποδέχθηκαν τους Κλίβελαντ Καβαλίερς με μοναδικό σκοπό να στείλουν τη σειρά σε έβδομο παιχνίδι, γεγονός που το κατάφεραν, επικρατώντας με 103-96 των αντιπάλων τους. Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο καθ' όλη τη διάρκεια του, με τους γηπεδούχους να πηγαίνουν στα αποδυτήρια προηγούμενοι με τέσσερις πόντους (53-49). 

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλύτερα το δεύτερο ημίχρονο και ανέτρεψαν την εις βάρος τους κατάσταση τελειώνοντας μάλιστα την τρίτη περίοδο στο +5 (73-78) αλλά το Ορλάντο δεν είχε πει ακόμη την τελευταία του λέξη. Με συνεχόμενες εύστοχες βόλες και με επιμέρους σκορ 30-18 έφτασε στην νίκη και έστειλε τη σειρά ξανά πίσω στο Κλίβελαντ.

Cleveland Cavaliers vs Orlando Magic Full Game 6 Highlights | May 3 | 2024 NBA Playoffs

Μπανκέρο και Βάγκνερ κέρδισαν Καβαλίερς και την 50άρα του Μίτσελ

Κορυφαίοι για τους νικητές ήταν οι Πάολο Μπανκέρο και Φρανζ Βάγκνερ, με τον Αμερικάνο φόργουορντ να ολοκληρώνει την αναμέτρηση με 27 πόντους και 8 ριμπάουντ και τον Γερμανό να προσθέτει άλλους 26 από την πλευρά του. Σημαντική βοήθεια έδωσε και ο Τζέιλεν Σαγκς που "εκτέλεσε" τους Καβαλίερς με 6/10 τρίποντα και 22 συνολικά πόντους.

Paolo Banchero, Franz Wagner & Jalen Suggs Help FORCE Game 7! 😤| May 3, 2024


Από πλευράς φιλοξενούμενων - που δεν είχαν στη διαθεσή τους τον "δεινόσαυρο" τους, Τζάρετ Άλεν - πρώτος σκόρερ και ο μοναδικός που ουσιαστικά "πάλεψε" ήταν ο Ντόνοβαν Μίτσελ που σκόραρε 50 πόντους και έβαλε παραπάνω από τους μισούς ολόκληρης της ομάδας του. Ο Αμερικάνος γκαρντ έγινε μάλιστα ο δεύτερος παίκτης πίσω από τον Λεμπρόν Τζέιμς που πετυχαίνει 50άρα σε Playoffs του NBA με τη φανέλα των Καβαλίερς.

Donovan Mitchell Joins LeBron James In Cavaliers Playoffs Franchise History! 🕷| May 3, 2024