Ο Παναθηναϊκός για δεύτερη σερί χρονιά φτάνει στην… πηγή, αλλά νερό δεν πίνει. Το πρωτάθλημα «πέταξε» ξανά και η απογοήτευση είναι μεγάλη. Τα όσα έγιναν μετά την ήττα – σοκ από τον Άρη στη Λεωφόρο, ήταν ενδεικτικά, αυτών που γίνονταν πίσω από τις κλειστές πόρτες του προπονητικού κέντρου της ομάδας στο Κορωπί. Ο Φώτης Ιωαννίδης είχε ένα φραστικέ επεισόδιο με οπαδό μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη.

Ο Φίλιπ Τζούριτσιτς εξέφρασε ανοικτά την δυσαρέσκεια του για την μη χρησιμοποίηση από τον Φατίχ Τερίμ, ενώ υπάρχουν κι άλλοι παίκτες που είναι δυσαρεστημένοι.

Το μέλλον του Φώτη Ιωαννίδη

Για τον Φώτη Ιωαννίδη ήταν σαν ένα ξέσπασμα, ο οποίος φέτος είναι εντυπωσιακός, έχοντας βάλει 23 γκολ σε 43 παιχνίδια, σε όλες τις διοργανώσεις, δίνοντας και 9 ασίστ. Ξέσπασμα της στιγμής και πάνω στα νεύρα από την ήττα με τον Άρη.

Τουλάχιστον αυτή είναι η μία ερμηνεία. Η άλλη έχει να κάνει με το μέλλον του, το οποίο, παρά τα όσα λέει ο Παναθηναϊκός, είναι αμφίβολο. Δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά όταν υπάρχουν πάνω από πέντε ομάδες που έχουν εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον.

Τελευταία είναι η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, που παρακολουθεί συνέχεια τον διεθνή άσο κι έχει πάρει την απόφαση να κινηθεί για την απόκτηση του.

Ο Παναθηναϊκός και το νέο συμβόλαιο στον Ιωαννίδη

Η αγωνιστική αλλαγή του Φώτη Ιωαννίδη τα δύο τελευταία χρόνια είναι εντυπωσιακή. Έτσι ώστε πέρσι να κερδίσει την ανανέωση του συμβολαίου του με το «τριφύλλι», έως το 2027, ενώ οι ετήσιες απολαβές του ξεπέρασαν τις 500.000 ευρώ.

Τώρα ο Παναθηναϊκός συζητάει μαζί του για νέα ανανέωση, έως το 2028 αυξάνοντας της ετήσιες απολαβές του στο 1.000.000 ευρώ. Μέσα σε ένα χρόνο, δύο διπλασιασμούς αποδοχών.

Κάτι που ο Φώτης Ιωαννίδης το έχει δει άκρως θετικά, για την ομάδα που τον πίστεψε, τον πήρε από τον Λεβαδειακό κι έγινε μαζί της πρωταγωνιστής.

Θα εξαργυρώσει τη χρονιά ο Φώτης Ιωαννίδης και ο Παναθηναϊκός;

Το θέμα από εδώ και στο εξής έχει να κάνει με το μομέντουμ, που αναμφίβολα είναι μαζί του κι αν θέλει να το εκμεταλλευτεί για να κάνει το βήμα παραπάνω.

Δηλαδή να πάει σε μια ομάδα του εξωτερικού, συνεχίζοντας τα τεράστια άλματα που κάνει στην καριέρα του. Κι αυτό γιατί κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει πως θα είναι την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Κυρίως πως θα είναι ο Παναθηναϊκός, ο οποίος για δύο σερί χρόνια κυνηγάει το πρωτάθλημα, αλλά δεν καταφέρνει να το πάρει. Πάντως οι «πράσινοι» για να τον αφήσουν να φύγει, δεν θα δεχθούν πρόταση που δεν είναι πάνω από 20.000.000 ευρώ. Εδώ πρέπει να μπει και η παράμετρος του Λεβαδειακού, που φέρεται να έχει το 40% των δικαιωμάτων του Ιωαννίδη, οπότε έχει επίσης να λαμβάνειν!