Τον γνωρίζετε ως “σκακιστή”, ως τον κορυφαίο προπονητή της Euroleague, ως τον “αρχιτέκτονα” του θαύματος που συντελείται τα τελευταία χρόνια στον μπασκετικό Ολυμπιακό του Γιώργου και του Παναγιώτη Αγγελόπουλου. Ήρθε η ώρα να σας συστήσουμε τον… γνήσιο ποδοσφαιρόφιλο Γιώργο Μπαρτζώκα.

Τον αγνό φίλαθλο του Θρύλου του Πειραιά που μεγάλωσε από μικρό παιδί στις τσιμεντένιες κερκίδες του παλιού Καραϊσκάκη και που το βράδυ της περασμένης Πέμπτης φόρεσε το ερυθρόλευκο κασκόλ του και έζησε από κοντά το έπος του αγαπημένου του Ολυμπιακού απέναντι στην Άστον Βίλα και την πρόκριση στον τελικό του Europa Conference League.

Μια γνήσια ποδοσφαιρική κουβέντα με τον... φίλαθλο Γιώργο Μπαρτζώκα

Σε μια σπάνια… ποδοσφαιρική εξομολόγηση, ο κορυφαίος Έλληνας προπονητής, θυμάται την πρώτη φορά που είδε από κοντά τον Ολυμπιακό του Γιούτσου, αποκαλύπτει τους αγαπημένους του ποδοσφαιριστές που φόρεσαν την ερυθρόλευκη φανέλα, μιλά για τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και το φετινό θαύμα των φιναλίστ του Europa Conference League και δίνει ραντεβού στην “ερυθρόλευκη” εξέδρα για το ιστορικό βράδυ της 29ης Μαΐου στην “Opap Arena” της Νέας Φιλαδέλφειας. Και όχι μόνο…

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μιλά για την αγάπη του για το ποδόσφαιρο, το πάθος του για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την Premier League και συνολικά την εξέλιξη του “βασιλιά των σπορ” στα χρόνια της παγκοσμιοποίησης.

Μη χάσετε σήμερα την Κυριακάτικη Απογευματινή με μια αποκλειστική συνέντευξη του Γιώργου Μπαρτζώκα γεμάτη… Θρύλο, ποδόσφαιρο και γνήσιο «ερυθρόλευκο» πάθος για να φέρει ο Ολυμπιακός το πρώτο Ευρωπαϊκό στην Ελλάδα!