Οι φήμες που ήθελαν την Στουτγκάρδη να ενεργοποιεί την οψιόν αγοράς του Λεωνίδα Στεργίου πήραν... επίσημη μορφή! Ο 22χρονος αμυντικός είδε τις πολύ καλές εμφανίσεις του να εξαργυρώνονται με τον καλύτερο τρόπο αφού η γερμανική ομάδα ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς του ύψους δυο εκατομμυρίων ευρώ και από δανεικός από την Σεντ Γκάλεν πλέον πήρε κανονική μεταγραφή υπογράφοντας συμβόλαιο που θα είναι σε ισχύ έως το 2028


Η Στουτγκάρδη ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς ύψους 2 εκατ. ευρώ του Λεωνίδα Στεργίου

Η Στουτγκάρδη που εξασφάλισε το πολυπόθητο εισιτήριο για το Champions League αποφάσισε να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του Λεωνίδα Στεργίου και να δώσει το ποσό των δυο εκατομμυρίων ευρώ για να τον κάνει δικό της. Οι άνθρωποι του γερμανικού συλλόγου εντυπωσιάστηκαν από τις αμυντικές επιδόσεις του 22χρονου ο οποίος θα παραμείνει... κάτοικος Bundesliga βάζοντας την υπογραφή του σε συμβόλαιο έως το 2028.


Τη φετινή σεζόν με τη φανέλα της Στουτγκάρδης ο Λεωνίδας Στεργίου που είναι και διεθνής με την Κ21 της Ελβετίας, κατέγραψε συνολικά 18 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ έχει σκοράρει και ένα γκολ, κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου. Στα τελευταία παιχνίδια μάλιστα, κλήθηκε να αντικαταστήσει στο δεξιά της άμυνας τον Γιόσα Βάγκνομαν που είναι εκτός λόγω τραυματισμού και ο ίδιος "έκλεψε" τις εντυπώσεις και έδειξε πολύ θετικά στοιχεία τα οποία αν μη τι άλλο έκαναν τους ανθρώπους του συλλόγου να... τρίβουν τα χέρια τους.